Läs den officiella beskrivningen

AACSB Accredited

Om UAEU

Förenade Arabemiraten University (UAEU) är det första och viktigaste heltäckande universitet i Förenade Arabemiraten. Grundades 1976 av den sena Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan, är UAEU en omfattande, växande forskningsintensivt universitet inskrivning cirka 14.000 Emirati och internationella studenter. Som UAE flaggskepp universitet erbjuder UAEU ett komplett utbud av ackrediterade, högkvalitativa grund- och forskarutbildning genom nio högskolor, inklusive College of Business and Economics, en av de största akademiska enheter. Med en framstående internationell fakultet, state-of-the-art nya campus, och ett komplett utbud av studentsupporttjänster, erbjuder UAEU ett vardagsrum med inlärningsmiljö som är oöverträffad i Förenade Arabemiraten.

Om CBE

College of Business and Economics (CBE) på Förenade Arabemiraten University har erbjudit affärsprogram med en stark tradition av kvalitet undervisning, forskning och service sedan 1977. CBE har införlivat normer som fastställts av AACSB International i sin strategiska planering sedan 1993. Som ett resultat, var CBE första College of Business i Mellanöstern för att vara godkänd av AACSB år 2000. Under 2012 redovisningsprogram uppnått distinkt ackreditering tillåts av AACSB. Idag har CBE den globala skillnaden av att vara den enda affärsenheten i Mellanöstern ackrediterad i både affärs- och redovisning.

Från och med 2015-2016, CBE innehåller fyra akademiska institutioner (Accounting, Business Administration, ekonomi och finans, och statistik) med mer än 75 heltidsanställda lärare och 20 heltidsanställda som stöder mer än 3000 studerande i en mängd av utbildningsprogram undervisas på engelska. CBE erbjuder 10 kandidatexamen på campus i Al Ain i redovisning, ekonomi, finans och bank, informationssystem, och statistik samt företagsekonomi med stora aktörerna i entreprenörskap, human resource management och utveckling, marknadsföring, supply chain management eller en kombination av två av dessa discipliner. Master of Business Administration finns i Abu Dhabi, Al Ain, och Dubai, och Master of Professional Accounting erbjuds i Abu Dhabi. En doktorsexamen i Business Administration finns även i Abu Dhabi.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

MBA

United Arab Emirates University, College of Business and Economics

Välkommen till webbplatsen för MBA-programmen vid UAE University. Vi hoppas att du kommer att vara till hjälp och informativ. Vår MBA-program grundades 2001 baserat på en ... [+]

Välkommen till webbplatsen för MBA-programmen vid UAE University. Vi hoppas att du kommer att vara till hjälp och informativ. Vår MBA-program grundades 2001 baserat på en tydlig, långtgående vision av universitetskanslern vid tidpunkten HH Sheikh Nahayan Mabarak Al-Nahayan, att placera UAEU i täten för den vetenskapliga och tekniska lärosäten kan jämföras med andra internationellt kända universitet .

Påbörjandet av Master of Business Administration i Global ledarskap och management var en viktig milstolpe för UAE University och College of Business and Economics i uppnåendet av universitetets uppdrag.

Programmet ackrediterat av AACSB International - Föreningen för Advance Collegiate Schools of Business, erbjuder en avancerad examen ledarskapsutbildning till kvalificerade företag män och kvinnor i Förenade Arabemiraten.... [-]

Förenade arabemiraten Abu Dhabi Al Ain
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska