Läs den officiella beskrivningen

University of Bolton har haft ett framgångsrikt samarbete med WINC RAK sedan 2008. Programmen finns i grund- och forskarnivå. Programmen undervisas av brittiska och lokala handledare de brittiska länk handledare från University of Bolton kommer också att övervaka programmen. Studenterna kommer också att ha tillgång till universitetets online anläggning som "Moodle".

Banor

 • BA (Hons) Företagsledning
 • BA (Hons) Redovisning
 • BA (Hons) Företagsledning (Top-Up)
 • BSc (Hons) Företagsledning (Top-Up)
 • BA (Hons) Business Management (HRM)
 • BA (Hons) Business Management (marknadsföring)
 • BSC (Hons) företagsledning
 • BSc (Hons) Företagsledning (Top-up)
 • ba lag
 • MBA (Graduate)
 • MBA (Top-up)
 • MBA (verkställande)
 • MSc Byggprojektledning
 • BSC (Hons) databehandling
 • BSC (Hons) Computing (top-up)
 • beng (hons) elektrisk och elektronisk teknik (avancerade stående)
 • MSc Information Technology
 • mba
 • beng (hons) maskinteknik
 • BSC Physcology
 • BSc (Hons) Antal lantmäteri och Commercial Mgmt

University of Bolton

Med en elevkår på cirka 11.000 får du det bästa av alla världar vid University of Bolton. Du kommer att baseras på en modern, kompakt campus där ingen känner sig anonyma och med små undervisningsgrupper på många kurser, kan du vara säker på att du är ett namn, inte bara en siffra.

Bolton själv är en vänlig, blomstrande stad nära de stora städerna i Manchester och Liverpool.

Vår undervisningskvalitet har konsekvent vunnit högsta betyg möjligt från regeringens kvalitetskontroll byrå och vi har professionella ackreditering för mer än 30 av våra utbildningsprogram.

Det finns för närvarande 192 Akademiska anställda varav 130 hold doktorsexamen. Detta motsvarar 67,7% av doktorer bland Academic personal.

Vår Ethos

University of Bolton är en allmän resurs för professionell kunskap och lärande, arbetar med och på uppdrag av människor och organisationer att lösa praktiska problem.

Vi är övertygade om att lärande är av avgörande betydelse för omvandlingen av individer och samhälle.

Vi är obeveklig i vår önskan att hålla jämna steg med kommersiell, social, kulturell och ekonomisk förändring och införliva dess inverkan på våra kurser och i vårt arbete med partners.

Vi firar spetskompetens inom andra och gärna ta med sig god praxis tillbaka till universitetet och i våra samarbeten.

Vi är stolta över att alla delar av samhället är fullt representerade bland vår personal, studenter och partnerorganisationer.

Vi omfamnar mångfald och värde skillnad.

Vi visar anpassningsförmåga, noggrannhet och flexibilitet i att identifiera och möta behoven hos individer och organisationer.

Vi respekterar och värdesätter den traditionella roll och resultaten av forskare och universitet, samtidigt som man försöker att skapa en modell för högre utbildning som är inriktad på professionalism, innovation och tillämpning.

Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

EMBA

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Programmet undervisas i Förenade Arabemiraten. Den Executive MBA är en deltid program för affärsmän förbereder sig för att bli ledande befattningshavare. Fokus ligger på ... [+]

Programmet undervisas i UAE

Den Executive MBA är en deltid program för affärsmän förbereder sig för att bli chefer. Fokus ligger på utveckling av kunskap och förståelse av strategiska ledningsfrågor i syfte att reflektera över och förbättra verksamheten och förvaltningspraxis. Programmet är utformat för att passa ihop med de krav som ett heltidsarbete.

Om kursen

Oavsett vilken del av industrin eller handeln du arbetar i, kommer Executive MBA-kurs hjälpa dig att få en kritisk förståelse av de problem och utmaningar företag och organisationer och utrusta dig med de analytiska och kritiska förmåga att identifiera potentiella lösningar. Dessa egenskaper söks av prestigefyllda arbetsgivare.... [-]

Förenade arabemiraten Al Jazirah Al Hamra
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

MBA

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Programmet undervisas i Förenade Arabemiraten. Master of Business Administration (MBA) är en forskarexamen i affärskommunikation. Det är också en av de mest eftertraktade ... [+]

Programmet undervisas i UAE

Den Master of Business Administration (MBA) är en forskarexamen i affärskommunikation. Det är också en av de mest eftertraktade grader i världen på grund av dess värde för människor i företag och förvaltningar. En MBA-examen kan gynna dem i positioner inom näringsliv och förvaltning, särskilt i verkställande och ledande befattningar.

MBA-programmet ger dig värdefull kunskap om företag och alla dess relaterade aspekter. Du kommer att lära dig om affärsstrategier och koncept, och hur man kan använda dessa kunskaper i det praktiska livet och i dag till dag verksamheten. Denna kurs lär dig de nödvändiga ledarskap och förmågan att bilda nätverk som hjälper till att ställa dig bortsett från dem som inte har en sådan kompetens och kan göra dig till en ledare inom ditt valda området.... [-]

Förenade arabemiraten Al Jazirah Al Hamra
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Programmet undervisas i Förenade Arabemiraten. MBA Top-up är ett snabbspår program för dem som redan har en post högre akademisk examen i ledningen. En viktig del av dett ... [+]

Programmet undervisas i UAE

Den MBA Top-up är ett snabbspår program för dem som redan har en post högre akademisk examen i ledningen. En viktig del av detta program är MBA avhandlingen.

De sökande kommer att studera på heltid under två trimestern, vilket är mindre än ett helt kalenderår. De kommer att behöva minst två års arbetslivserfarenhet och en nivå 7 examen med minst 100 poäng vid HE7.

En mängd olika undervisnings- och inlärningsmetoder ger tillgång till att lära sig att uppfylla en rad studerandes behov och syftar till att; breddad rekrytering bland studerande, undvika utslagning och utveckla eleven färdigheter i både akademiska och arbetsplats arenor. De metoder som används är: föreläsningar; workshops; tutorials (grupp och individuella) och gästtalare.... [-]

Förenade arabemiraten Al Jazirah Al Hamra
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
6 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska