Läs den officiella beskrivningen

Om Success Point College

Ett välrenommerat utbildningsinstitut i UAE erbjuder Success Point College examensbevis, kandidatexamen och masterprogram godkända av University of West of Scotland till ambitiösa studenter och yrkesverksamma. Enligt World University Rankings 2019, blev universitetet röstat som en av världens 500 bästa.

Det grundades år 2015 genom en stark allians mellan Indiens regering och Sharjahs regering under beskydd av Sharjah handelskammare och indiska handels- och utställningscenter. Under åren har högskolan stärkt sina band med den indiska regeringen tillsammans med att bilda nya partnerskap med universitet i Storbritannien. Ett av våra senaste partnerskap är med International Skill Development Corporation. Det hjälpte oss att utforma vår campus enligt ISDC Global Business School i UAE (IGBS) standarder.

Alla program är ackrediterade av internationella yrkesorganisationer inklusive CIMA, ACCA, IPA och CMI, vilket ger studenterna en konkurrensfördel för andra efter examen. De är utformade för studenter att uppnå en perfekt blandning av teoretisk kunskap och praktisk erfarenhet. Det ökar inte bara karriären utan också utrustar dem med färdigheter som krävs för att hantera ovanliga situationer på arbetsplatsen.

Bygga en framgångsrik framtid

På Success Point College tror vi på att bygga framtiden genom att träna eleverna för att ha de bästa färdigheterna som krävs av flera branscher. Det är bara möjligt på grund av den gemensamma ansträngningen av vår engagerande och högkvalificerade fakultet, dedikerad supportpersonal, användning av avancerad teknik och bestämning av våra studenter.

Vi erbjuder en blandning av program som genomförs på heltid, helg och distansutbildning. Studenter kan välja en som passar sitt schema det bästa och arbetar mot deras framgång med hjälp av våra professorer och läromedel som tillhandahålls av dem. Vi har möjliggjort speciella transporttjänster för heltidsstudenter som lämnar från Sharjah, Ajman och Dubai till campus.

Förbereder eleverna för den verkliga världen

Våra klasser i Sharjah är utrustade med toppmodern teknik för att hjälpa eleverna att lära sig så gott som möjligt. Campus är komplett med ett stort bibliotek, fritidscenter och utomhussporter där eleverna kan spendera sin fritid med sina vänner.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

MBA

Success Point College

MBA Logistics ... [+]

Handla om

MBA Logistics

MBA Logistics

[-]
Förenade arabemiraten Sharjah
September 2019
Campusstudier
Läs mer på svenska
Success Point College

MBA i International Business från University of the West of Scotland tillhandahåller högkvalitativa kandidater som effektivt kan svara på oförutsägbara utmaningar i globa ... [+]

Handla om

MBA i International Business från University of the West of Scotland tillhandahåller högkvalitativa kandidater som effektivt kan svara på oförutsägbara utmaningar i globalt konkurrenskraftiga affärsmiljöer. Det ger grundläggande kunskap och förståelse i kärnverksamheten med stor tonvikt på att utveckla de tillämpade ledarskap som är viktiga för effektiva företagsledare. Din kommunikation, förhandling och underlättande färdigheter kommer att vårdas och förbättras.

Programmet täcker ämnen som global

[-]
Förenade arabemiraten Sharjah
September 2019
Campusstudier
Läs mer på svenska
Success Point College

MBA i International Business ... [+]

Handla om

MBA i International Business

Programmet leder till 9 papper (F1-F9) undantag mot ACCA och undantag upp till Advanced Diploma i Management Accounting utom Management Case Study mot CIMA.

[-]
Förenade arabemiraten Sharjah
September 2019
Campusstudier
Läs mer på svenska
Address
Ground Floor, ITEC Campus, Near Expo Centre, Sharjah
Sharjah, Sharjah, Förenade arabemiraten