Läs den officiella beskrivningen

Sedan 1995 har Master Education International (MEI) betjänat sina anknutna och associerade institut i Mellanöstern, Indien, Fjärran Östern och deras studentkår i stort, genom att tillhandahålla Storbritannien, USA och Indiska högre utbildning. Dess flaggskeppsprogram är MBA och BBA. MEI är en partner av tre framstående brittiska tilldelande styrelser; QUALIFI, BTEC Edexcel och NCC Education and City Vision University USA och Banasthali University Indien (Listad och rekommenderad av MOHE, UAE) Masters är också ett off-campus kontor för ett forskningsbaserat program som leder till Ph.D.

Master Education International levererar ledarutbildning under de senaste 20 åren och har sina leveranscenter i Dubai och Sharjah (Ajman) i UAE, med sitt huvudkontor i Indien och dess medarbetare i KSA och Singapore. Vi specialiserar oss speciellt på behoven hos yrkesverksamma genom att genomföra fysiska interaktiva lektioner på fredagar endast i våra leveranscentra. Kredit som uppnås vid annat universitet är överförbar så att du kan sparka börjar din högre utbildning.

vittnesmål

"Masters gav mig möjligheterna till olika erkända universitet för MBA-programmen som ger djup kunskap om att vara konkurrenskraftig i denna globaliserade värld. MBA-programmet gav omedelbar värde genom att öka min strategiska medvetenhet. Jag har ingen tvekan om att mästare var absolut bästa valet för mig, och skulle vara för de flesta människor. "
-Amin Kazi, Executive Manager och GM Emirates Wet Wipes FZCO (RMB


"Jag har varit med Masters sedan juli 2011, jag har gjort min BBA-grad i marknadsföring. Jag har bevittnat en fantastisk och högkvalificerad fakultet. För närvarande fyller jag min MBA-examen i marknadsföring. Jag är glad att vara med mästare." -Ala'aeddin MJ Tumalih, Senior Associate, ACSS (Arab Bank Plc)

"Jag var alltid intresserad av MBA-HR och orolig för hur man hanterar studier på jobbet, eftersom jag krävde tillräckligt med coaching och klasser efter jobbet. Lösningen var Masters Educational Institute. MIG har hjälpt mig att förbättra professionellt

Våra mål

Att ge en särskild och högkvalitativ utbildning för att förbereda professionella positioner i dagens snabba värld där meritokrati och kvalifikationer är grundläggande för framsteg.

Att tillhandahålla utbildningsmöjligheter till kunder som redan är verksamma, vilket gör det möjligt för dem att uppfylla sina karriärmål genom att förbättra sin kompetensbas utan att avbryta sitt yrke eller kompromissa med kvaliteten på utbildningen.

Att vid behov använda traditionella metoder, moderna tekniker och teknik till den bästa fördelen i leveransen, för att förbättra och berika våra kunders uppnåelse av sina utbildnings- och karriärmål.

Att hålla sig i takt med innovationer och utveckla nya metoder och teknik för leverans av utbildning och komponentmaterial samt administrativa aspekter av institutet.

För UAE-invånare: Ø DUBAI - Fredagmorgon (8:30 - 12:30) Ö SHARJAH - Fredagmorgon (8:30 - 12:30)

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

1-årig MBA

Master Education International - Dubai / Sharjah

Studenter garanterar 120 poäng för 8-10 undervisade moduler i UAE, där utvärdering är 100% genom uppdrag, att ansöka om och slutföra den avancerade MBA av Anglia Ruskin U ... [+]

Studenter garanterar 120 poäng för 8-10 undervisade Moduler i UAE, där utvärdering är 100% genom uppdrag, att ansöka och slutföra den avancerade MBA av Anglia Ruskin University-Storbritannien främst vid inlämning av en individuell avhandling, undervisad av fakulteten av universitetet.

Avhandlingen (max 60 poäng) kan vara:

Allmän förvaltningmarknadsföringMänsklig resurs.

Handledaren, från universitetet, kommer att arbeta med studenterna när de fullgör sin avhandling. Anglia Ruskin University är engagerad i att producera högkvalitativ forskning med inverkan på alla sina ämnesområden.

Anglia Ruskin University är ett av de största universiteten i östra England och har över 30 000 studenter. Universitetet rinner tillbaka till år 1858.Anglia Ruskin University har fått en ranking av 301-350 år 2018 av Times Higher Education World University. Också i 2016 namngavs universitetet som den gemensamma 38: e bästa institutionen i Storbritannien av Times Higher Educations världsrankning. Rankningarna är det enda globala prestandatabellen för universiteten för att döma universitetslektor i världsklass över alla sina kärnuppdrag - undervisning, forskning, kunskapsöverföring och internationell synvinkel. Enligt 2017 Guardian University League tabeller är Anglia Ruskin University rankad 66 i Storbritannien.... [-]

Förenade arabemiraten Dubai Sharjah Abu Dhabi
September 2019
Deltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Master - (Al Sharq) Studies Institute
Address
117149 Dubai Dubai, Dubai, Förenade arabemiraten
Webbplats
Telefon
+971 6 548 2102
Address
Suite 304, Iran Insurance Building, Opp. Dubai Islamic Bank, Immigration Road, Sharjah, United Arab Emirates
61142-Sharjah Sharjah, Sharjah, Förenade arabemiraten