Institute of Management Technology Dubai

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Institutet för Management Technology Dubai (IMT Dubai) är en internationell företagsskola som är avsedd för att förbereda branschklara, socialt ansvarsfulla och medvetna proffs för företag i Mellanöstern och runt om i världen. Institutet är stolt över att ha ett starkt akademiskt fokus, branschsamarbete och en entreprenörsinriktning. Det erbjuder ackrediterade grundutbildningar och forskarutbildningsprogram till studenter från en mängd nationaliteter och pedagogiska bakgrunder. Inrättades 2006, var institutet bland de första internationella handelsskolorna som har byggt upp en fullfjädrad campus i Dubai.

Portföljen av IMT: s affärsprogram innehåller följande:

  • MBA med koncentration erbjuds i International Banking & Finance, Marknadsföring & Retail Management, Project & Operations Management och Human Resource Management
  • BSBA (Bachelor of Science in Business Administration) med koncentrationer som erbjuds inom redovisning, detaljhandel och logistik & Supply Chain Management
  • Management Development Programs för företag som är verksamma i regionen.

Kvaliteten på utbildningen från IMT Dubai är certifierad av ministeriet för högre utbildning, UAE. Institutet är licensierat av MOHESR och KHDA, och alla dess program är ackrediterade av CAA.

Ett starkt internationellt utbytesprogram ökar lärarupplevelsen och exponeringen eftersom institutet har avtal med 15 ledande universitet i Europa och USA för studentutbyte och dubbelutbildningar. Varje år nästan 15% av eleverna på IMT Dubai Är från en av utbytespartners skolor.

Den toppmoderna campusen i Dubai International Academic City är värd för världsklass undervisnings- och inlärningssalar, ett bibliotek och annan läroplan och extrautbildad infrastruktur. Vandringsanläggningar på campus garanterar också en fullständig universitetsupplevelse för studenter.

Sammantaget kommer studenterna på IMT Dubai att få en grundad inlärningserfarenhet och internationell exponering som ligger till grund för en lovande ledarkarriär.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MBA:er » Se BBAs »

Program

Skolan erbjuder också:

MBA

Masters i Business Administration (MBA i Dubai)

Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Förenade arabemiraten Dubai

MBA-programmet vid IMT-Dubai är utformad för att ge studenterna en solid grund i förvaltning discipliner. Efter examen studenter är försedda med: [+]

Masters in Business Administration (MBA i Dubai)

2 år Morgon / eftermiddag klasser undervisas under veckan AED 46.000 / år Mål och pedagogik för IMT för MBA i Dubai

MBA-programmet vid IMT-Dubai är utformad för att ge studenterna en solid grund i förvaltning discipliner. Efter examen studenter är försedda med:

En grundlig förståelse av förvaltning discipliner Exponeringen för första hand, företag, verkliga situationer Förmågan att tillämpa dessa begrepp i olika affärsmiljöer Förmågan att analysera och lösa problem via kritiskt och kreativt tänkande Ledarskap och samarbetsförmåga Inriktningar

Vid utgången av det första studieåret, kan eleverna välja specialisering från följande:... [-]


Videoklipp

IMT Dubai Campus Tour - 2018

IMT Dubai

Kontakt
Besöksadress
Dubai, Dubai, AE