Läs den officiella beskrivningen

Den amerikanska universitetet i Kairo (AUC) är en förstklassig engelskspråkig institution för högre utbildning. Universitetet är engagerad i undervisning och forskning av högsta klass, och erbjuder exceptionella humaniora och professionell utbildning i en tvärkulturell miljö. AUC bygger en kultur av ledarskap, livslångt lärande, fortbildning och service bland sina kandidater, och arbetar för att göra betydande bidrag till Egypten och det internationella samfundet i olika områden.

Chartered och ackrediterade i USA och Egypten, är det en oberoende, icke-vinstdrivande, jämställd institution. AUC upprätthåller principerna om akademisk frihet och är tillägnad excellens.

Grundades nästan 100 år sedan, är det fortfarande regionens främsta engelskspråkiga universitet och en viktig bidragsgivare till den sociala, politiska och kulturella livet i arabvärlden.

Skolan erbjuder också:

MBA

AUC The American University in Cairo

Master of Business Administration (MBA) är en yrkesexamen utformad för att förbereda studenterna att bedriva en förvaltning karriär. ... [+]

Master of Business Administration (MBA)

Master of Business Administration (MBA) är en yrkesexamen utformad för att förbereda studenterna att bedriva en förvaltning karriär. Eleverna kan välja mellan följande koncentrationer; Marknadsföring, Operations Management, Ekonomi, International Business, ledarskap och Human Resource Management, byggbranschen och ledning för informationssystem. Betonar Läroplanen principerna löpande verksamhet och hjälper till att utveckla ett chefsperspektiv.

Företagsekonomiska institutionen har internationalise sitt MBA-program genom att tillåta deltagarna att interagera med MBA-studenter från andra delar av världen.

Ackreditering och Ranking MBA-programmet Rankas Bland Top 200 Worldwide Enligt Forbes Mellanöstern, har AUC topprankade MBA-program i arabvärlden. AUC: s School of Business har fått Triple Crown ackreditering, mindre än 1% av handelshögskolor i världen är Triple Crown. Det är ackrediterat av Föreningen för Advance Collegiate Schools of Business International AACSB, den mellersta staterna kommissionen om högre utbildning (MSCHE) och European Quality Improvement System EQUIS). ‬ ‬ ‬ Vem är det till för? MBA-programmet är utformat för att tjäna hög kaliber studenter som är anställda vid lokala och multinationella företag och andra offentliga och statliga organisationer. Det riktar sig studenter som är högpresterande samt begåvade yrkesverksamma som söker högsta kvalitet Graduate Business utbildning som finns i Egypten. Studenter som strävar efter att bli affärsmän, som är kapabla att snabbt ta itu med utmaningar och intelligent gripa möjligheter. Studenter som söker kunskap och färdigheter de behöver när de flyttar för att ta ledande befattningar. Fördelarna med att studera MBA vid AUC Hög kvalitet läroplanen för MBA-programmet på AUC: s School of Business Noggrant... [-]
Egypten Cairo Amerikas förenta stater New York
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

Egypt's Global University