Läs den officiella beskrivningen

OM IBSS

International Business School of Scandinavia med regionala HQ i Storbritannien och Danmark. IBSS har fokus på blandade lärande program som ger de senaste träningsmetoderna till vår målgrupp och fokus är främst internationellt.

IBSS bedriver utbildning på diplom, BA MBA och doktorandnivåer. Våra program utvecklas ofta och genomförs som dubbla grader med lokala partners i Europa, Asien, Afrika och Mellanöstern. IBSS önskan är ett arbete för att säkra hög kvalitet, men till ett anständigt pris samtidigt som den erbjuder internationell utbildning med flexibla, högkvalitativa och internationellt ackrediterade grader.

Huvudprodukten är det egenutvecklade, in-house utvecklade IBSS MBA-programmet. Det har utvecklats i nära samarbete med andra internationella partnerföretag och utbildningsinstitut. Dessutom arbetar IBSS tillsammans med andra utbildningsleverantörer för att tillhandahålla BBA- och DBA-program.

Vi har en stor extern fakultet med akademiska facilitators från alla delar av världen. Vi försöker säkra bästa möjliga inställning för internationella program.

Den globala affärsmiljön har förändrats mycket mer under de senaste fem åren än för de föregående 50. För att utvecklas och konkurrera behöver du en examen som passar de internationella färdigheter du behöver, som är erkänd runt om i världen, som du kan få vid hem i stället för utomlands, och förnuftigt, det är överkomligt.

International Business School of Scandinavia (IBSS) erbjuder dig allt detta i ett högt utvecklat modulbaserat program och med egna möjligheter som du kan anpassa och specialisera din utbildning när du går igenom modulerna.

IBSS är dedikerad till att leverera högkvalitativ kunskap såväl som toppmoderna färdigheter, vilket gör det möjligt för dagens studenter att engagera sig i frågor om företagsledning med pertinens och självförtroende. Materialet är både teoretiskt och praktiskt; fakulteten är internationell med omfattande branschspecifik erfarenhet; Text- och klassrumsinstruktionen levereras på det lokala språket.

Målen för programmen vid IBSS är:

 • Att ge kvalitativt blandat lärande till nästa årtionde
 • Att ge internationell kvalitetsutbildning till människor i de framväxande ekonomierna globalt
 • Att erbjuda internationell kvalitetsutbildning till ett överkomligt pris
 • Att utveckla tillämpad förvaltning och affärsutvecklings färdigheter

Vision och uppdrag

Motto:

Alla har rätt till ett kvalitetsprogram på en rättvis undervisning.

Uppdrag:

Vi vill ge våra elever tillgång till en högkvalitativ utbildning.

Syn:

Bli en global utbildningsleverantör inom Business, IT och Management.

Värdesuppsättning:

Som en professionell internationell utbildningsinstitution vill vi erbjuda våra medarbetare, kunder och affärspartners ett samarbete baserat på följande:

studenter:

 • Internationellt perspektiv
 • Villighet att utveckla sitt eget företag och i sina länder

anställda:

 • Inblandning i blandade inlärningsmetoder
 • Utbildning med internationellt sinne

Universitet och högskolor:

 • Modernt och framåtriktat
 • Öppet för fullt samarbete

partners:

 • Pålitlig
 • Långsiktigt engagemang
 • Exakt
 • Hög akademisk nivå
 • Bidra till fredsprocessen i världen genom utbildningen av internationella studenter

Målgrupper:

IBSS fokuserar främst på vuxna i jobb. Målet är att uppgradera sina färdigheter på vilken nivå som helst.

IBSS EGYPT

International Business School of Scandinavia (IBSS) med huvudkontor i Danmark. IBSS har fokus på blandade lärande program som ger de senaste träningsmetoderna till vår målgrupp och fokus är främst internationellt.

IBSS etablerat i Egypten sedan 2010.

IBSS Egypten stöder eleverna genom att fungera som ett undervisningscenter. Medan utbildningen görs online via IBSS-plattformen tillåter den lokala närvaron av IBSS Egypten studenter att delta i lokalundervisningstjänster.

IBSS önskar arbetar med att säkra hög kvalitet men till ett anständigt pris samtidigt som den erbjuder internationell utbildning med flexibla, högkvalitativa och internationellt ackrediterade grader.

Huvudprodukten är den egenutvecklade, in-house utvecklade IBSS MBA-graden. Den har utvecklats i nära samarbete med andra internationella partnerföretag och utbildningsinstitut.

IBSS har en lista över företagsavtal med de kända företagen i Egypten, och under de senaste två åren har IBSS utexaminerat nästan fyra hundra MBA-studenter och 50 DBA-studenter.

Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

MBA

The International Business School Of Scandinaivia Egypt

Den allmänna MBA-programmet är för studenter eller anställda som vill öka och utmärka sin karriär. Det är inrättat för att flytta nuvarande karriär framåt med den förvärv ... [+]

POST GRADUATE NIVÅ

Du behöver inte sluta arbeta för att tjäna din MBA. Du fortsätter i ditt jobb och deltar i våra klasser, vanligtvis en kväll per vecka och på helgerna, där du kommer att interagera direkt med våra högskoleledare och industrin. Kurserna erbjuds också i eLearning-format och kan göras långdistans med gruppsessioner.

Programmet betonar vikten av din utveckling som chef och inkluderar personligt stöd och företagscoaching. Du kommer att arbeta med företagsbaserade projekt i högpresterande inlärningsgrupper. Detta program är idealiskt för de chefer som strävar efter högre roller och vill behålla sin karriärväg medan de studerar för en MBA.

Välj mellan enkla, dubbla eller till och med tredubbla MBA-program. Varför skulle vissa fråga om att få ett program med dubbel eller trippel MBA-examen? Det är ganska enkelt: Om du överväger att studera vidare på grader med olika ackrediteringar och från olika delar av världen ger du fler möjligheter.... [-]

Egypten Nasr City
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
Address
2 Saied Zakaria st
Nasr City, Cairo Governorate, Egypten