International Business Academy

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

International Business Academy (Schweiz, Storbritannien och Danmark) har fokus på plats liksom distans och blended learning program som ger de nyaste träningsmetoder till vår målgrupp. Vårt fokus är främst internationell.

IBAS bedriver utbildning på BBA, MBA och DBA nivåer. Önskan IBA arbetar med att säkra utbildning av hög kvalitet till rimliga avgifter samtidigt som internationell utbildning med flexibla, högkvalitativa grader. Vi har en stor extern fakultet med akademiska facilitatorer från alla delar av världen. Vi försöker att säkra bästa möjliga inställning för våra internationella program.

Den globala affärsmiljön har förändrats mer under de senaste fem åren än under föregående 50. Framsteg och tävla måste du ha en grad som är lämplig för de internationella färdigheter du behöver.

IBA erbjuder alla dessa möjligheter i högt utvecklade modulbaserade program med alternativ som kan anpassas. IBA är dedikerade till att leverera hög kvalitet kunskap samt toppmoderna kompetens, så dagens studenter att engagera sig i företagsledning problem med den nödvändiga teoretiska nivån och självförtroende. Materialet är både teoretisk och praktisk.

Vår fakultet är internationell med omfattande branschspecifika erfarenhet.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MBA:er » Se Humanistiska kandidatexamina »

Program

Skolan erbjuder också:

MBA

IBAS Master of Business Administration

Campusstudier Heltid Deltid 12 - 18 månader September 2019 Schweiz Zug Danmark Copenhagen Storbritannien London + 5 fler

IBAS MBA-programmet är en kombination av full flexibilitet och låga avgifter. [+]

Bli en del av en internationell gemenskap av elever - Gå med i International Business Academy of Switzer Vi erbjuder dig en unik möjlighet att tjäna TVÅ utmärkelser samtidigt. Genom att fylla i detta program, kommer du att få en Master of Business Administration från IBAS, och en MA i ledarskap från Anglia Ruskin University. Relevant och Up-to-Date Program: Denna dubbla program utmärkelse erbjuder elever djupgående täckning av ämnen som är relevanta och praktiska, som levereras av erfarna lärare som är engagerade i framgången för sina elever. Den globala erkännande och anställbarhet: MA i Ledarskap delas ut av Anglia Ruskin University, ett brittiskt universitet baserad i östra England. Med ett utmärkt examen anställningsbarhet meritlista, 89,6% av deras studenter är antingen anställd eller studerar för en yrkesexamen inom sex månader efter examen. Lär dig franska: Nu har du chansen att ta upp ett nytt språk! Studenter som registrerar kommer att ha möjlighet att ta en 15 veckors intensiv franska klass utförd av Institut Richelieu Lausanne. Established in 1962, är skolan helt tillägnad undervisa franska. Program Varaktighet:... [-]