Läs den officiella beskrivningen

1

Aros Business Academy - Mini MBA och träning

Vi strävar efter att stoppa massproducerad ledarskapsutbildning och istället designar vi Mini MBA ledarskapsutbildning, som skapar en märkbar förändring - för dig och för din arbetsplats.

Den internationella Mini MBA
Vi erbjuder dig The International Mini MBA , som är helt online Mini MBA.

Vi är övertygade om att du kommer att vara förtjust i oss
Du har antagligen deltagit i mycket spännande ledarutbildning där du har återupplåtats och laddat upp till jobbet igen. Men hur mycket av denna träning har skapat en varaktig förändring för dig? Om du följer statistiken är det väldigt få. På Aros Business Academy är vi passionerade för att skapa den här förändringen - så det är vettigt att du spenderar tid på en Mini MBA, och det är så bra för den arbetsplats som skickar dig. Vi skapar det med både stora och små åtgärder - och några av dem är till och med helt osynliga för dig.

Varför välja en Mini MBA?
Låt oss först fastställa att en Mini MBA inte är en MBA. Självklart är man frestad att säga. Ordet "Mini" säger ganska öppet att vi har att göra med en kort, kondenserad och förenklad version av en MBA. En MBA tar vanligtvis två år, medan en Mini MBA normalt tar sex månader. En Mini MBA riktar sig till anställda som behöver förbättra sina kunskaper och verktyg i förvaltningen men har inte för avsikt att ta en MBA eller ett Diplom in Management (på grund av tid, pengar eller lutning) - åtminstone inte just nu. Det kan vara ledare med omfattande erfarenhet av ledarskap, och det kan vara människor som skulle vilja ta nästa steg och uppta en ledande ställning i framtiden.

Det viktigaste är kunniga (verkligen skickliga) lärare som är kär i sina fält
Att vara en skicklig instruktör på våra Mini MBAs måste du ha professionell ledarskapskompetens, utan tvekan om det. Vilket är mer än 40 lektörer, självklart, har samtidigt varit en av de ledande experterna inom sitt område samtidigt. Men vi kräver mer från dem! De måste vara passionerade om vad de undervisar, så att de kan engagera deltagarna till fullo. Och då måste de vara skickliga facilitators som kan se din utmaning och relatera ämnet till exakt du. Kanske är det därför som 97,9% av våra elever tror att föreläsaren var "bra" eller "mycket bra" för att justera Mini MBA specifikt för dem. En figur vi är relativt stolta över för att det inte är lätt att uppnå. Vi erbjuder de två Mini MBA-programmen Aros Mini MBA och ABA Mini MBA . Vi erbjuder också Mini MBA i Tyskland (Deutschland) .

Vi lovar att Mini MBA är anpassad till dina problem och utmaningar
På Aros är vi väldigt mycket emot rutinens körning med samma gamla material. Vi tror att du kommer att få ut det mesta av din Mini MBA om teorin läggs i perspektiv av de problem du stöter på i ditt vardagsliv och att fallen är relaterade till din arbetssätt. Därför kommer du att få en kort e-kurs på lärande före början av Mini MBA. Och vi skickar ett frågeformulär om dina antaganden och utmaningar, så instruktören och våra experter kan anpassa kursmaterialet till dina exakta behov.

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Danska

Skolan erbjuder också:

MBA

Aros Business Academy

Den internationella Mini MBA är förmodligen den mest ambitiösa Mini MBA i världen. Ledarskapsprogrammet introducerar dig till de klassiska MBA-disciplinerna samtidigt som ... [+]

International Mini MBA (online)

ABA Mini MBA är förmodligen den mest ambitiösa Mini MBA i Danmark. Ledarskapsprogrammet introducerar dig till de klassiska MBA-disciplinerna samtidigt som du ger dig den senaste ledningen. Du kommer också att bli medlem i ABA Leaders Club där du som medlem automatiskt kommer att få gratis tillgång till exklusiva föreläsningar, masterklasser och nätverkshändelser.

De 6 bästa anledningarna att ta en ABA Mini MBA!

Du kommer att få en extremt ambitiös Mini MBA som utvecklats i samarbete med ledande experterDu får en 6-månaders ledarskapsutbildning bestående av intensiva träningsdagar, e-learning, övningar och slutprovLedarskapsutbildningen introducerar dig till de klassiska MBA-disciplinerna och ger dig ytterligare information om framtida ledningDu blir medlem i den exklusiva ABA Leaders ClubLäroplanen består helt och hållet av litteratur från respekterade författare och forskare! Dessutom är det främst på danskaDu får en Mini MBA som fokuserar på din personliga utveckling som ledare.... [-]
Danmark köpenhamn
Öppen antagning
Engelska,Danska
Deltid
1 - 6 månader
Internet
Läs mer på svenska
Aros Business Academy

En Mini-MBA är en chans för dig att bredda ditt perspektiv som ledare där du kommer att introduceras till de klassiska MBA-disciplinerna. Vi har samarbetat med en av leda ... [+]

International Mini MBA (online)

Låt professor Steen Hildebrandt vägleda dig genom MBA-disciplinerna Professor Steen Hildebrandt är förmodligen Danmarks mest kända namn när det gäller ledningen. Det är därför ingen slump att det var han vi bad om att designa Aros Mini MBA .

Hildebrandt har lagt byggstenarna, valt huvudinnehållet och handplockat några av de mest kompetenta instruktörerna. Tillsammans har vi utformat en ambitiös inlärningsprocess som både ger dig professionell och praktisk kunskap om ledningen och säkerställer din personliga utveckling som ledare.

Vad är en Mini MBA? En Mini-MBA är en chans för dig att bredda ditt perspektiv som ledare där du kommer att introduceras till de klassiska MBA-disciplinerna.... [-]

Danmark köpenhamn
Öppen antagning
Engelska,Danska
Deltid
1 - 6 månader
Internet
Läs mer på svenska
Aros Business Academy
Address
Aros Business Academy | Fredericiagade 15
1310 köpenhamn, Danmark