Aros Business Academy

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

1

AROS BUSINESS ACADEMY - Mini MBA och träning

Vi strävar efter att få ett slut på massproducerade ledarskapsutbildningar och i stället vi designar Mini MBA ledarskapsutbildningar, som skapar en märkbar förändring - för dig och för din arbetsplats.

Vår Mini MBA program
Vi erbjuder två Mini MBA-program Aros Mini MBA och ABA Mini MBA.

Vi är övertygade om att du kommer att vara förtjust i oss
Du har förmodligen deltagit massor av spännande ledarskapsutbildning där du har återvänt upplyfta och laddas tillbaka till arbetet. Men hur mycket av denna utbildning har skapat en varaktig förändring för dig? Om du följer statistiken är det mycket få.

På Aros Business Academy, vi brinner för att skapa denna förändring - så det är vettigt för dig att spendera tid på en Mini MBA, och så det är vettigt för arbetsplatsen som skickar dig. Vi skapar det med både stora och små åtgärder - och en del av dem är även helt osynlig för dig.

Varför välja en Mini MBA?
Låt oss först slå fast att en Mini MBA är inte en MBA. Naturligtvis är en frestad att säga. Ordet "Mini" säger helt öppet att vi har att göra med en kort, kondenserad och förenklad version av en MBA. En MBA tar normalt två år, medan en Mini MBA tar normalt sex månader.

En Mini MBA vänder sig till anställda som behöver öka sin kunskap och verktyg inom management, men har inte för avsikt att ta en MBA eller en examen i Management (på grund av tid, pengar eller lust) - åtminstone inte just nu. Det kan vara ledare med lång erfarenhet, och det kan finnas människor som vill ta nästa steg och intar en ledande ställning i framtiden.

Det viktigaste är skickliga (verkligen skickliga) föreläsare som är kär i sina områden
Att vara en skicklig instruktör på våra Mini MBA måste du ha professionellt ledarskap kompetens, ingen tvekan om det. Vilka våra mer än 40 lektorer, naturligtvis, har samtidigt som en av de ledande experter inom sitt område samtidigt.

Men vi kräva mer av dem! De måste vara passionerad om vad de lär, så att de kan engagera deltagarna till fullo. Och då måste de vara skickliga handledare som kan se din utmaning och relatera ämnet exakt DIG. Kanske är det därför 97,9% av våra studenter tror föreläsare var "bra" eller "mycket bra" på att justera Mini MBA speciellt för dem. En siffra vi är relativt stolta över, eftersom det inte är lätt att uppnå.

Vi lovar att Mini MBA är anpassad till dina problem och utmaningar
På Aros vi är mycket mot körningen av rutinen med samma gamla material. Vi tror att du kommer att få ut det mesta av din Mini MBAOm teorin sätts i perspektiv av de problem du möter i vardagen, och att fallen är relaterade till din typ av arbete. Därför får du ett kort e-kurs om lärande före början av Mini MBA. Och vi kommer att skicka en enkät om dina antaganden och utmaningar, så instruktören och våra experter kan anpassa kursmaterialet till dina behov.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Danska

Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

MBA

Aba Mini Mba

Campusstudier Heltid 6 månader September 2018 Danmark Copenhagen

ABA Mini MBA är förmodligen den mest ambitiösa Mini MBA i Danmark. Ledarskapet-utbildningen introducerar dig till de klassiska MBA discipliner och samtidigt ge dig det senaste inom ledningen. Du kommer också att bli medlem i ABA ledare Club, där du som medlem automatiskt uppnå fri tillgång till exklusiva föreläsningar, master classes och nätverksbyggandet. [+]

ABA Mini MBA

ABA Mini MBA är förmodligen den mest ambitiösa Mini MBA i Danmark. Ledarskapet-utbildningen introducerar dig till de klassiska MBA discipliner och samtidigt ge dig det senaste inom ledningen. Du kommer också att bli medlem i ABA ledare Club, där du som medlem automatiskt uppnå fri tillgång till exklusiva föreläsningar, master classes och nätverksbyggandet.

De 6 bästa skäl att ta en ABA Mini MBA!

Du kommer att få en mycket ambitiös Mini MBA utvecklats i samarbete med ledande experter förvaltnings Du kommer att få en 6 månaders ledarskapsutbildning som består av intensiva utbildningsdagar, e-learning, övningar och ett slutprov Den ledarskapsutbildning introducerar dig till de klassiska MBA discipliner och ger dig ytterligare information om framtida förvaltningen Du blir en medlem av den exklusiva ABA ledare Club Läroplanen består helt av litteratur från respekterade författare och forskare! Dessutom är det främst i danska Du kommer att få en Mini MBA som fokuserar på din personliga utveckling som ledare. ... [-]

Aros Mini Mba

Campusstudier Heltid 6 månader September 2018 Danmark Copenhagen

En Mini-MBA är en chans för dig att bredda ditt perspektiv som ledare där du kommer att införas till de klassiska MBA discipliner. Vi har slagit sig ihop med en av de ledande tänkarna inom management, professor Steen Hildebrandt. För när det gäller kraven på en MBA, han vet allt. Han har sett till att införliva traditionella MBA principer i vårt Mini MBA. Därför kan vi stolt säga att Aros Mini MBA har en professionell nivå, värd MBA namn. [+]

AROS Mini MBA

Låt professor Steen Hildebrandt guida dig genom MBA discipliner Professor Steen Hildebrandt är förmodligen Danmarks mest kända namn när det gäller förvaltning. Det är därför ingen tillfällighet att det var honom vi bad att utforma Aros Mini MBA.

Hildebrandt har lagt byggstenar, valt det huvudsakliga innehållet och handplockade några av de mest kompetenta instruktörer. Tillsammans har vi skapat en ambitiös inlärningsprocess som både ger dig professionell och praktisk kunskap om ledarskap, och garanterar din personliga utveckling som ledare.

Vad är en Mini MBA? En Mini-MBA är chansen för dig att bredda ditt perspektiv som ledare där du kommer att införas till de klassiska MBA discipliner. ... [-]


Kontakt

Aros Business Academy

Adress, rad 1 Aros Business Academy | Fredericiagade 15
1310 Copenhagen, Danmark