Läs den officiella beskrivningen

European University Cyprus är aktivt engagerad med lokala, regionala och globala partner för att främja möjligheter till långsiktiga strategiska partnerskap för forskning och innovativa studieprogram.

Välkommen till European University Cyprus , ett universitet som har en mycket speciell plats på Cypern och i sydöstra Europa. Det är en innovativ institution som definieras av sin dynamiska integrering av avancerade utbildningsprogram, banbrytande forskning och omfattande engagemang med samhälle, industri och samhälle. Dessutom bidrar vårt utestående lärande och undervisning som främjar och ökar anställbarheten, liksom den senaste infrastrukturen, till det övergripande målet att European University Cyprus är känt nationellt och internationellt som en av de ledande institutionerna för högre utbildning. Det är anledningen till att European University Cyprus utgör en väsentlig del av den sociala och ekonomiska strukturen i regionen Sydöstra Europa. Genom att integrera undervisning och forskning samt erfarenhetslärande i läroplaner och praktiskt fältarbete gör vår akademiska modell en förbättrad studentutbildningsmiljö en viktig del av vår verksamhet. Som ett resultat får våra elever både värdefull arbetsplatskännedom och medvetenhet om medborgarna.

Vår högkvalitativa fakultet - med akademisk internationell erfarenhet - är engagerad i att delta och bidra till det kunskapsbaserade samhället. Dessutom är European University Cyprus konsekvent ett av de mest innovativa områdena i sydöstra Europas universitet med ett bestående engagemang för att ge en ny grund i utvecklingslärande metoder och / eller professionella vägar smidda av vår banbrytande akademiska miljö. I dagens ekonomiska klimat är det ännu viktigare för studenter att ansöka om ett högstatusuniversitet som är No1-valet för synergi eller samarbete med prestigefyllda företag och / eller organisationer. Microsoft har till exempel valt European University Cyprus att samarbeta, starta och driva "Microsoft Innovation Center" (MIC). Det är den enda MIC på Cypern och bland de 100 Microsoft Innovation Centers (MIC) över hela världen som skapar ett nätverk av toppmoderna tekniska anläggningar för samarbete om innovativa lösningar för forskning, teknik och mjukvaror, som involverar en kombination av regering, akademiska och industriella deltagare.

European University Cyprus är ett av de högsta universiteten internationellt för att locka studenter från hela världen. De många utsikterna för våra elever att studera utomlands och införliva en internationell akademisk erfarenhet av sin universitetsutbildning berikar vidare studentupplevelsen vid European University Cyprus . På European University Cyprus strävar vi efter att göra kvalitet högre utbildning tillgänglig och prisvärd, så att fler studenter kan driva sina drömmar. Det är ett uppdrag som vi tror kommer att bidra till att göra världen till en bättre plats.

SYN

Att vara ett ledande universitet i regionen, erbjuder excellens inom undervisning, forskning och studentstöd

UPPDRAG

Utbilda våra studenter för framgångsrika och uppfyllande karriärer Förstå och betjäna samhällets behov Skapa kunskap genom forskning och innovation

VÄRDEN

  • Åtagit sig till excellens
  • Kundfokuserad
  • Folkorienterad
  • Innovativ
  • Ansvarig
  • Socialt ansvarig
Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Grekisk

Skolan erbjuder också:

MBA

European University Cyprus

Master of Business Administration erbjuder en rigorös utbildning i hela området för förvaltning, inklusive strategi, marknadsföring, informationshantering, ledarskap, tea ... [+]

Master of Business Administration erbjuder en rigorös utbildning i hela området för förvaltning, inklusive strategi, marknadsföring, informationshantering, ledarskap, teambuilding, innovation, mänskliga resurser, finans, och förändringsledning. Programmet utrustar akademiker att framgångsrikt utföra i ledande befattningar, stärka kvalitativa och kvantitativa analytisk förmåga, samt att ge en djupare förståelse för viktiga kommunikationstekniker och informationsteknikens roll i organisationer.

Mål och Utfall

allmänna mål

MBA-programmet syftar till att utveckla hos eleverna flera disciplinerad förvaltning kunskap och färdigheter och skapa väl avrundad företagsledare som kan arbeta över organisationsgränserna i dagens affärsvärld med kunskaper om företagande och en tydlig vision för framtiden. Kvar i ständig nära kontakt med näringslivet, syftar Högskolan vid reagera snabbt på förändringar i affärsklimatet i inställning av innehållet i dess MBA-program. En sammanfattning av de allmänna målen ges nedan:... [-]

Cypern Nicosia
September 2019
Engelska,Grekisk
Heltid
18 månader
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska

https://www.youtube.com/watch?v=Uw9E2_jW4xE

https://www.youtube.com/watch?v=ROY8HiQwpVg

Location address
European University Cyprus
6, Diogenis Str., Engomi,
P.O. Box: 22006

Nicosia, Nicosia, 1516 CY
Social Media