American College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

American College är en privat institution för högre utbildning som åtar sig att tillgodose sina studerandes utbildnings- och yrkesbehov. Kollegiet syftar till att hjälpa sina studenter att utveckla en stark kunskapsbas. Dessutom syftar det till att uppmuntra sina studenter att uppnå sin potential och förbereder sina akademiker för karriär och / eller akademisk utveckling.

American College ligger i Nicosia, Cyperns huvudstad, en östat som ligger vid korsningen mellan Europa, Asien och Afrika. College grundades 1975 och är en av de äldsta institutionerna för högre utbildning på Cypern. American College är registrerat hos Cyperns utbildningsministerium och erbjuder ett brett utbud av ackrediterade studieprogram.

Programmen bygger på amerikansk och europeisk högre utbildning och de erkänns nationellt och internationellt. De flesta av våra program erbjuds på engelska. American College värd för studenter från hela världen i en mångkulturell inlärningsmiljö som främjar vänskap, samarbete och förståelse.

Platser

Nicosia

Address
3 Omirou Avenue, 1097 Nicosia, Cyprus
Nicosia, Nicosia, Cypern

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium