Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till IEDE Business School, Handelshögskolan vid Europeiska universitetet i Madrid, referenten i Graduate Business, internationell, i Chile.

Vår Business School, med spanskt ursprung (1991) och i Chile sedan 1995, upptar Ranking privilegierade positioner i lokal och internationell nivå, som kännetecknas av deras utmärkta utbildnings- och utvecklingsprogram inom affärsvärlden.

Våra 7.000 akademiker har förvärvats i våra klassrum, färdigheter såsom lagarbete och behärskning av inter, ger dem möjlighet att fungera i dagens globaliserade värld med framgång.

Vi är en oberoende och pragmatisk institution, i enlighet med gällande krav näringslivet. Att ha tydliga marknadskrav, uppmuntrar IEDE Business School studenter och samhället, skapa nätverk och internationella relationer.

Våra studenter njuta av internationella samarbeten med välrenommerade universitet som University of Lleida, Shanghai Jiao Tong University, University of California Irvine, Regent University (London) och Sao Paulo Business School (Brasilien), förutom att ta emot regelbundna, Läkare besöker Califoria Riverside University och Westminster University (London), plus Europeiska universitetet i Madrid.

40% av våra lärare har akademisk doktorsexamen eller Ph.D, representerande åtta olika nationaliteter.

IEDE Business School har över 150 företagsavtal i Chile, med de företag som är beroende av vår skola för att utbilda sina chefer och chefer.

Våra internationella STAMP

I en globaliserad och konkurrensutsatt som vi lever i dag, är IEDE Business School starkt engagerad i att tillgodose behoven hos alla yrkesverksamma i ett internationellt perspektiv, som söker utveckling och / eller förbättringar av sina kunskaper, som i sin chefskompetens för praktisk tillämpning av vardagen.

Det är därför som IEDE Business School har specialiserat sig på tränings forskarutbildning och fortbildning för blivande tjänstgöra i ledarskap och ledningspositioner; ger våra studenter en internationell och mångkulturell erfarenhet, enligt internationella kvalitetsstandarder.

Detta åtagande i sin tur stöds av lärare av olika nationaliteter och studenterna själva, som bygger på konstruktiva diskussioner utbyter sina professionella erfarenheter, samt möjlighet att träffa kulturer av länder med internationella vistelser som vi gör tillgängliga för alla hans elever, gratis föreläsningar för uppdatering innehåll och exklusiva evenemang som vill hålla sig uppdaterad sina studenter.

Huvudsyftet med IEDE Business School är alltså att se till att deras studenter uppfyller deras förväntningar och nå sina karriärmål.

Programmen undervisas på:
Spansk

Skolan erbjuder också:

EMBA

IEDE Business School Chile

MBA IEDE Business School, syftar till att bidra till samhällets utveckling genom utbildning av professionell kompetens, att arbeta i olika organisationer, privata och sta ... [+]

ÖVERSIKT

MBA IEDE Business School, syftar till att bidra till samhällets utveckling genom utbildning av professionell kompetens, att arbeta i olika organisationer, privata och statliga, nationella och internationella.

Idag, mer än någonsin, företag konkurrerar med hjälp förmåga och talang av dem som arbetar i dem. Dessutom har det funnits behov av livslångt lärande, som finner sitt ursprung i frekvens, djup och komplexitet av de förändringar som påverkar organisationer och den miljö i vilken de verkar.

MÅL

MBA-programmet IEDE Business School syftar till att studenterna får, stärka och utveckla kompetens och ledarkompetens för ljud beslutsfattande, för gedigna kunskaper i ämnen som rör företagsledning.... [-]

Chile Providencia
Februari 2020
Heltid
14 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

MBA

IEDE Business School Chile

I detta sammanhang IEDE Business School, Handelshögskolan i Universidad Europea de Madrid, ger REAL MADRID Sport Management MBA-program i Chile, som syftar till att chefe ... [+]

ÖVERSIKT

Under de senaste åren har ökat behovet av förvaltningskriterier, effektiva, för allt som har med sportvärlden och idrottsorganisationer. Sport Management MBA Real Madrid erbjuder särskild utbildning av akademisk och praktisk karaktär inom sport management. MBA ledarutbildning omfattar idrottsanläggningar, utveckling av ledningskompetens och företagsledning ur ekonomisk, finansiell, marknadsföring och kommunikation utsikt.

I detta sammanhang IEDE Business School, Handelshögskolan i Universidad Europea de Madrid, ger REAL MADRID Sport Management MBA-program i Chile, som syftar till att chefer för privata och statliga bolag tillhörande eller med anknytning till idrottsområdet, med hjälp av en form av ansikte klasser och tillåter deltagande av studenter som måste kombinera arbetsuppgifter med forskarutbildningsverksamhet.... [-]

Chile Providencia
Februari 2020
Heltid
13 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska