Läs den officiella beskrivningen

registrering

Högskolan

Byggd på en grund av över 40 års konsultverksamhet hade forskarskolan Roberto Miranda Corporate Utbildning dess DNA formas av kundernas efterfrågan på effektiva resultat i beteende, teknisk kompetens och talanger av deras team.

Medan traditionella skolor betalt för sina certifikat, Roberto Miranda stämde att leverera innehåll som kan främja betydande förändringar i många olika globala företag.

Denna rörelse, under årens lopp, finslipade en skola full av effektiva inlärningssystem som kan åstadkomma verklig förändring i livet och framgång av studenterna och de företag där de arbetar.

på

lärande system

student

Preparation moduler

För att säkerställa att innehållet i de program som erbjuds kan endast hantera frågor och avancerade ämnen, Högskolan erbjuder förberedande moduler för inträde i centrala ämnesområden, så att det finns en tidigare utjämning av kunskaper bland elever i klassen.

De förberedande moduler kan elimineras genom de som visar en miniminivå av kunskaper som krävs för inträde i varje disciplin genom tester på nätet eller i person.

Pre-Works

För vissa klasser krävs innan slutförandet av arbeten som bidrar till att rikta de frågor som tas upp, vilket gynnar inlärningsprocessen.

FIT - Introduktion till lärande Sheet

Varje klass är en introduktion till lärande post som finns i den virtuella miljön och kan laddas ner direkt till din iPad studenter.

Chipet, som också kallas introduktion till ämnet form syftar till att instruera eleverna om vad som är de frågor som tas upp i klass (ingångar), som rekommenderas bibliografi, som syftet med skolan för att undervisa denna fråga och vad förväntar sig att studenten efter klass (utgångar).

Learning Sedimentation övning

För att se till att det gavs i rummet sediment som effektivt lärande, lärare att förbereda unika övningar för MBA School, som omfattar från forskning till utvecklingen av en affärsplan.

Den ledande gruppen - Advanced Study Group

Den ledande gruppen är den grupp av avancerade studier av Roberto Miranda Corporate Education. visade moduler uteslutande på ett främmande språk på aktuella frågor på världsmarknaden.

Denna grupp är tillgänglig för alla studenter och arbetar under handledning av internationella lärare.

Videor, ljudpodcaster och andra aktiviteter som finns på webbplatsen är grunden för rundabordskonferenser grupper som bildas av studenter är intresserade av att gå utanför.

Menthoring

Studenterna har till sitt förfogande, mentorer som ger vägledning för företag, liv och karriär. Möten efter överenskommelse och exklusiv uppmärksamhet till din framgång.

Programmen undervisas på:
  • Portuguese (Brazil)

Skolan erbjuder också:

MBA på deltid

Roberto Miranda Educação Corporativa

event management, från dess utformning, planering och oklanderlig utförande innebär ett brett spektrum av kunskap. Detta program ger deltagarna med verktyg och kompetens ... [+]

MBA - Event Management och ceremonier av Luxo®

event management, från dess utformning, planering och oklanderlig utförande innebär ett brett spektrum av kunskap. Detta program ger deltagarna med verktyg och kompetens som krävs för att hantera komplexa, unika händelser och hög lyx.

program Händelse utformning Exklusiv Fundraising Montering och infrastruktur Arkitektur och tillgänglighet Säkerhet och logistik Events Complex Stora Shower och musikevenemang sportevenemang Mega-evenemang lyx ceremonier Protokoll och andra kulturer lyx Weddings Professionell förvaltning Evenemangs företag Datum, tider och varaktighet Typ I - Registreringar Öppen Start: 11 mars 2017 Varje onsdag från 19.00 till 23h00 och en (1) lördag per månad från 09h00 till 18.00 Varaktighet: Tre (3) terminer Timmar: 432 h / a Typ II (särskilt för deltagare från andra stater) - Registreringar Open Start: 11 mars 2017 En (1) helgen var 60 dagar och ett dopp fem (5) dagar i slutet av varje termin. Varaktighet: fyra (4) terminer Timmar: 432 h / a Lokal ... [-]
Brasilien Sao Paulo
Portuguese (Brazil)
Deltid
3 - 4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Roberto Miranda Educação Corporativa

Syftar till entreprenörer och yrkesverksamma som är intresserade av att utveckla sina kunskaper i den globala lyx gästfrihet. Med 15 klasser bildas på Hotel Fasano i Sao ... [+]

MBA - Management i Hospitality Luxo®

Syftar till entreprenörer och yrkesverksamma som är intresserade av att utveckla sina kunskaper i den globala lyx gästfrihet. Med 15 klasser bildas på Hotel Fasano i Sao Paulo, Hotel Ritz, George V och Plaza Athenee i Paris.

program Den lyxiga affärsmiljön Hotellet Lyx Innovation och entreprenörskap Utveckling Talentos® och kompetens Planering och Hotel implantation Genomförandet av projekt i Luxury Hospitality Marknadsföring tillämpas på Lyx Hospitality Internationell marknadsföring och affärsnätverk Operations Management Ekonomisk förvaltning organisatoriska prestanda Kontinuerlig Human Performance Improvement Datum, tider och varaktighet ... [-]
Brasilien Sao Paulo
Portuguese (Brazil)
Deltid
3 - 4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Roberto Miranda Educação Corporativa

Låt inte din kreativitet begränsas av budgeten för en kund. Gör dig redo att gå med i ett universum där det inte finns några gränser för användningen av deras talang och ... [+]

MBA Luxo® Arkitektur

Låt inte din kreativitet begränsas av budgeten för en kund. Gör dig redo att gå med i ett universum där det inte finns några gränser för användningen av deras talang och innovation. Arkitekturen för lyx marknaden är en realitet i hela världen. Vet dina särdrag, dess material, dess element och råvaror. Och framför allt de begrepp som föds helt unika projekt.

program Lyx herrgårdar och hus projekt Lägenheter och Luxury Penthouses Lyx Beach Houses Bryggor och marinor projekt Villa, lantgårdar och rancher Haras, och hästträning spår Helikopterplattor, helikopter och flygplatser Stora lekplatser Biografer, teatrar och hemautomation Locka kunder och kontrakt Förvaltning av projekt och verk Leverans av verk internationell förlängning ... [-]
Brasilien Sao Paulo
Portuguese (Brazil)
Deltid
3 - 4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska