Läs den officiella beskrivningen

Manchester Business School grundades 1965 och är en av Storbritanniens första handelshögskolor. År 2015 firade vi vårt 50-årsjubileum.

Vi blev den största företag och förvaltning skola i Storbritannien 2004 när vi samman med The Victoria University of Manchester School of redovisning och finansiering, UMIST School of Management och programmet i forskning inom vetenskap och teknik.

Vi är en fullservice handelshögskola, ger bransch fokuserad utbildning till studerande, doktorander och chefer över hela världen.

Original tänka Applied är kärnan i vad vi gör - att vrida teori till praktik i alla vår verksamhet, genom vårt program, rådgivning och forskning.

Vi informerar, inspirera och engagera med näringslivet genom våra företags engagemang aktiviteter och vi arbetar för att stödja samhällen genom agenda vårt sociala ansvar.

Ranking och ackreditering

Alliance Manchester Business School fortsätter att ta emot ett antal olika rankningar och ackrediteringar från många upphandlande styrelser - inte bara i Storbritannien utan från hela världen.

Rankning

2016 Financial Times undersökning rankar vår MBA 7th i Storbritannien, 14 i Europa och 38th i världen. Enligt FT, kan MBA-studenter förvänta sig en 96% löneökning tre år efter examen. Alliance MBS läggs också vid 12 i världen för karriärutvecklingen. Vi rankas 6: ai världen, utanför USA, med företagets namn Forbes. Forbes rating användningsområden avkastning på investeringen (ROI) som sin viktigaste måttet, i kombination med feedback från Alliance MBS globala alumner gemenskap. Vi är rankat 2 i Storbritannien för forskning makt, och 4 för djup och bredd av forskning (REF 2014). Bloomberg Business Week rankade Alliance MBS vid 19 i världen och 9 i alumner undersökningen.

Accreditation

Alliance MBS är en del av en liten och utvald grupp av institutioner över hela världen som är ackrediterade av alla de tre stora kroppar - AACSB International, AMBA och EQUIS.

Plats

Oavsett var du är baserade, är vår expertis aldrig långt borta. Vi är den enda brittiska handelshögskolan med en närvaro i sex globala nav. Alla våra centra har starka band med det lokala näringslivet och vi har också ett globalt nätverk med över 50.000 alumner, spridda över 169 länder.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Global MBA

Alliance Manchester Business School - South America Centre

Manchester Global Part-time MBA är utformad för att passa runt arbete och personliga åtaganden, vilket ger dig flexibilitet att studera när det passar dig bäst. ... [+]

Den globala deltid MBA

Öka. Byt riktning. Förvandla din karriär.

Plats: Sao Paulo, Brasilien

Upplev workshops som motiverar, gruppera projekt som utmanar och kollegor som inspirerar. Med detta flexibla globala program kan du studera med oss ​​i Manchester, Dubai, Shanghai, Singapore, Hong Kong eller São Paulo. Ställ dig sönder på arbetsplatsen från dag ett.

Manchester Global Part-time MBA är utformad för att passa runt arbete och personliga åtaganden, vilket ger dig flexibilitet att studera när det passar dig bäst.

Undervisning i världsklass levereras i block på bostadsverkstäder, kompletterad med onlineaktivitet för att berika lärarupplevelsen. Det betyder att din fysiska tid utanför kontoret är planerad i förväg för minsta karriärförstöring. Om din karriär tar dig utomlands kan du fortsätta dina studier sömlöst på ett av våra sex globala centra.... [-]

Brasilien Sao Paulo Storbritannien manchester
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
2 år
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska

Global Part-time MBA