Alliance Manchester Business School - South America Centre

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Manchester Business School grundades 1965 och är en av Storbritanniens första handelshögskolor. År 2015 firade vi vårt 50-årsjubileum.

Vi blev den största företag och förvaltning skola i Storbritannien 2004 när vi samman med The Victoria University of Manchester School of redovisning och finansiering, UMIST School of Management och programmet i forskning inom vetenskap och teknik.

Vi är en fullservice handelshögskola, ger bransch fokuserad utbildning till studerande, doktorander och chefer över hela världen.

Original tänka Applied är kärnan i vad vi gör - att vrida teori till praktik i alla vår verksamhet, genom vårt program, rådgivning och forskning.

Vi informerar, inspirera och engagera med näringslivet genom våra företags engagemang aktiviteter och vi arbetar för att stödja samhällen genom agenda vårt sociala ansvar.

Ranking och ackreditering

Alliance Manchester Business School fortsätter att ta emot ett antal olika rankningar och ackrediteringar från många upphandlande styrelser - inte bara i Storbritannien utan från hela världen.

Rankning

2016 Financial Times undersökning rankar vår MBA 7th i Storbritannien, 14 i Europa och 38th i världen. Enligt FT, kan MBA-studenter förvänta sig en 96% löneökning tre år efter examen. Alliance MBS läggs också vid 12 i världen för karriärutvecklingen. Vi rankas 6: ai världen, utanför USA, med företagets namn Forbes. Forbes rating användningsområden avkastning på investeringen (ROI) som sin viktigaste måttet, i kombination med feedback från Alliance MBS globala alumner gemenskap. Vi är rankat 2 i Storbritannien för forskning makt, och 4 för djup och bredd av forskning (REF 2014). Bloomberg Business Week rankade Alliance MBS vid 19 i världen och 9 i alumner undersökningen.

Accreditation

Alliance MBS är en del av en liten och utvald grupp av institutioner över hela världen som är ackrediterade av alla de tre stora kroppar - AACSB International, AMBA och EQUIS.

Plats

Oavsett var du är baserade, är vår expertis aldrig långt borta. Vi är den enda brittiska handelshögskolan med en närvaro i sex globala nav. Alla våra centra har starka band med det lokala näringslivet och vi har också ett globalt nätverk med över 50.000 alumner, spridda över 169 länder.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Globala MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

Global MBA

The Global Part-time MBA

Online och Campus-kombinerat 2 år January 2019 Brasilien São Paulo

[+]

Världsklass undervisning levereras i block på bostäder workshops, kompletterat med online-aktivitet för att berika lärandet. Det betyder att din fysiska tid utanför kontoret är planerad i förväg för minsta karriärförstöring. Om din karriär tar dig utomlands kan du fortsätta dina studier sömlöst på ett av våra sex globala centra.

Programmet lärs helt på engelska och vi tar alliansen MBS akademiker till Sao Paulo för klasser. I Brasilien driver vi Global MBA i samarbete med FGV-EBAPE, en prestigefylld lokal företagsskola, och några få moduler i programmet lärs av sina akademiker som följer samma program globalt.... [-]


Videoklipp

Global Part-time MBA

Kontakt
Besöksadress
Av. das Nações Unidas 12495 - Brooklin (FGV Berrini)
04578000, São Paulo, Brasil

São Paulo, State of São Paulo, BR