LUMS, McGill, YNU, FGV/EBAPE, IIMB

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

VAD ÄR IMPM ?

IMPM är ett internationellt program för chefer som leder till en magisterexamen. Kärnprogrammet är en uppsättning med fem moduler om 10 dagar vardera, som äger rum över 18 månader, organiserad av ledande tankar.

Medföljande dessa moduler är alla slags spännande aktiviteter i klassen och ut: Co-coaching, Friendly Consulting, Dedicated Tabeller, Management Exchanges, och Impact Teams. Att delta i de fem modulerna och fylla i papper och ledningsutbyte på ett tillfredsställande sätt resulterar i att IMPM certifikatet IMPM .

De som önskar ta emot master i Management Degree från McGill University eller en MSc International Masters i Executive Management från Lancaster University, utöver IMPM certifikatet, skriver en slutrapport som gör det möjligt för dem att undersöka djupare in i en fråga om viktiga bekymmer för dem.

VÄNLIGA SAMRÅD

Engagemangsförvaltare betyder mer än att bara göra workshops och diskutera idéer. Chefer som deltar i IMPM ger med sig bekymmer från sitt eget arbete så att de kan dra nytta av sina kollegas erfarenheter.

Detta pågår hela tiden i programmet runt borden. Det är också institutionaliserat i en process som vi kallar vänlig konsultation, där små grupper av dina kollegor arbetar med dig på dina problem. Denna inmatning i dina problem hjälper dig att göra förändringar i din organisation baserat på erfarenheterna från klasskamrater som bryr sig om din framgång.

REFLEKTIONSPAPPER OCH PEER-COACHING

Att lära av varandra och fakulteten ligger inte i klassrummet. Efter varje modul skriver du ett reflektionspapper. Det här är inte ett akademiskt dokument: du granskar vad som särskilt drabbade dig under modulen och relaterar det till dina personliga behov, på egen hand eller inom din organisation. Under skrivprocessen ansluter du till en grupp kollegor och en lärare som arbetar med dig för att göra dessa papper så användbara som möjligt. Vi kallar denna peer coaching.

MANAGERIAL EXCHANGE

Halvvägs genom programmet förenar du med en kollega och spenderar den bättre delen av en vecka som värd och som besökare på varandras arbetsplats. Denna process att observera en annan chef på jobbet och ge feedback är enkelt men kraftfullt. Det är ganska fantastiskt vad som har kommit ut ur dessa börser.

När jag besökte en av mina LG-kollegor i Korea insåg jag att vårt företag är sårbart för en störande teknik. Som ett resultat av detta lanserade vi ett startföretag tillsammans med ett högsta IT-universitet i Brasilien. Vi tror att detta kommer att rädda vårt företag. "- Gustavo Miotti, styrelseordförande, Sopran Eletrometalugica Ltd., Brasilien

IMPACT TEAMS

"Skicka aldrig en ändrad person tillbaka till en oförändrad organisation." Men det är det som nästan alla utvecklingsprogram gör. Vi har ändrat det. Du får möjlighet att med hjälp av vår vägledning och stödmaterial utse ett slagteam på jobbet, med kollegor eller direktrapporter, för att hjälpa dig att föra ditt lärande tillbaka till organisationen. I själva verket gör dessa människor nästan IMPM . Du debriefar ditt lag efter varje modul och diskuterar hur man använder lärandet för konstruktiv förändring.

Således blir ledarutveckling organisationens utveckling. En utbildning som kan tyckas dyr för en HR-avdelning blir en bra investering för organisationen - i utbildningen av flera chefer för priset på en och i de djupa förändringar som de kan mästare. Varför inte skicka ett företagsteam till IMPM att arbeta med en nyckelfråga?

Jag coachade mitt lag som jag lärde mig. Jag växte mitt lag när jag växte. När jag gick igenom modulerna tog jag de grundläggande principerna och de var så uppskattade av mitt team på jobbet som de höll på att fråga, "När ska du gå till nästa modul?" - Daniel Smedo, VD och General Manager, Metro Supply Chain Group, Kanada

DEDICATED TABLES

Vi har en 50:50 regel i IMPM : Halva tiden över till dig på dina dagordningar. Du sitter vid rundabordssamtal, delar dina erfarenheter och lär dig med dina kamrater. För det mesta är du i blandade grupper, för att vinna av mångfalden av erfarenheter. Men nu har vi också dedikerade tabeller, där du kan spendera lite av diskussionstiden med relaterade chefer.

Du kan gå med i en tabell med entreprenörer eller familjeföretagare, eller du kan komma till programmet med kollegor från din bransch eller ditt eget företag. (LG och Lufthansa har skickat lag av chefer för nästan alla våra tjugo år.)

SKOLORNA

Lancaster University Management School (LUMS)

På LUMS hittar du ett verkligt internationellt, väl etablerat och ambitiöst samhälle. Vi är tredubbla ackrediterade och världsrankade. Forskning ligger i centrum för vår framgång och informerar vår undervisning, driver gränser och omvandlar liv. Vårt samarbetsperspektiv och tillgång till spetskunskap gör oss till en topp för talang platsen man ska vara på.

McGill University's Desautels Management Faculty

Desautels rankas som en av världens bästa internationella företagsskolor av BusinessWeek, Canadian Business, Forbes, The Economist och Financial Times. Fakultetens innovativa program och historiska rykte för excellens fortsätter att attrahera de finaste studenterna och de mest framstående professorerna från hela världen samt de mest krävande rekryterare från världens högsta arbetsgivare.

Yokohama National University

MBA-programmet vid Yokohama National University (YNU) står konsekvent bland de högsta i studentens tillfredsställelse med en av de lägsta acceptanserna för handelshögskolor i Japan. Ligger 30 minuter med tåg från Tokyo har YNU alltid varit engagerad i att spela en global roll med ett långsiktigt perspektiv som passar för Yokohama, nationens näst största stad och nyckelport till moderna Japan.

FGV / EBAPE

FGV / EBAPE erbjuder sina studenter en tonvikt på internationella studier. Grundades på 1950-talet var skolan en pionjär i formell administrativ utbildning i Latinamerika. Den har rankats som den bästa administrativa administrativskolan för andra året och ligger bland de tre högsta institutionerna i högre utbildning i Brasilien.

IIM Bangalore

IIMB har rankats som den bästa handelshögskolan i Centralasien av Eduniversal, Paris för sjunde året i rad. IIMB: s utmärkande drag är dess starka fokus på ledarskap och entreprenörskap som krävs för att lyckas i dagens dynamiska näringsliv. Det samarbetar med över 114 bästa B-skolor i världen för olika forskningsinitiativ och student

Platser

Yokohama

Address
〒240-8501 Kanagawa Prefecture, Yokohama, Hodogaya-ku, 常盤台79−1
Yokohama, Kanagawa Prefecture, Japan

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: