Läs den officiella beskrivningen

ESIC Business112995_pexels-photo-1451447.jpegrawpixel.com / Pexels

utsikt

Att utveckla, genom utbildning och incitament till forskning, kunskap och kultur, främja integralbildningen av människa och yrkesverksamma som är inriktade på utveckling och förbättring av samhället.

Vår uppgift

- Att utbilda proffs som kan skapa företag och organisationer och att utföra dem med fullt ansvar, effektivitet och effektivitet i ledningsarbetet - på vilket som helst sätt - inom något verksamhetsområde.

- Sprid i samhället en kultur som är inriktad på etiska värderingar och rationalitet i näringslivet, skapa kommunikationskanaler mellan den akademiska världen och näringslivet och stärka våra elevers affärsrörelse.

- Främja vetenskaplig och teknisk forskning inom företagsekonomi och marknadsföring, inte bara genom att uppmuntra det arbete som utvecklats i skolan utan också genom att sprida tanken på forskningsaktiviteter i samhället som helhet.

värden

  • Tänk på hela personen.
  • Den person som bär balansen.
  • Form för livet.
  • Personen uppfattar sig införd i samhället.
  • Att träna engagerade män och kvinnor som kan ta ansvar i samhället på ett demokratiskt sätt som präglas av de relationer som är etablerade bland medlemmarna i samhället.
  • Att vara öppen och uppmärksam särskilt för de mest behövande, oavsett den etniska, kulturella och socioekonomiska situationen.
  • Kommit till samhället.
  • Att söka vetenskaplig rigor med högkvalitativ kvalitet.

På ESIC har vi tre utbildningsområden kopplade till affärsverksamhet och ny teknik.

Examensområde

Ett pedagogiskt projekt baserat på kvalitet och affärsverksamhet, som ger en integrerad utbildning.

ESIC-kandidaten kommer att kunna möta affärsutmaningar med garanti för framgång.112994_pexels-photo-1496192.jpegrawpixel.com / Pexels

Postgraduate Area

ESIC: s examensprogram utgör affärsledare på strategisk, ledningsnivå, med hög teknisk kapacitet i kombination med mänskligt ansvar och engagemang för arbete. Detta tillvägagångssätt resulterar i ett framträdande deltagande i den nuvarande konkurrensutsatta marknaden.

Executive Area

Det finns ett omfattande utbud av program, öppen och / eller träning som är skräddarsydd för företagets behov.

Vår integrerade utbildningstjänst. genererar program som förbättrar den professionella utvecklingen av chefer och arbetsgrupper.

Andra sorter av träning

Som International Business School erbjuder vi böcker, manualer och publikationer av kända författare som tillåter inte bara forskning utan även spridning av ekonomiska, affärsmässiga, marknadsförings- och ledningsförmåga.

Programmen undervisas på:
  • Portugisiska
  • Portuguese (Brazil)

Skolan erbjuder också:

EMBA

ESIC Business & Marketing School

Executive MBA i Business Management - EMBA riktar sig till erfarna proffs, som inom sina organisationer utför arbete som kännetecknas av beslutsfattande och hantering av ... [+]

Executive MBA i Business Management - EMBA riktar sig till erfarna proffs, som inom sina organisationer utför arbete som kännetecknas av beslutsfattande och hantering av affärsresurser samt de yrkesverksamma som utför liknande och kompletterande funktioner i ledande befattningshavare.

Ett komplett träningsprogram som fokuserar på:

Strategiska överväganden av toppledning, kombinera aspekter av miljöförståelse och strategisk utveckling;Påverkan av tekniska och mänskliga "nyckel" faktorer;Finansiella tekniker och redovisningssystem, vars utveckling innefattar de internationella aspekterna av förvaltningen.Strategiskt marknadsperspektiv, inklusive affärsöverväganden, som borde vara närvarande i toppledningen;Processer och verksamheter som genererar produkter och tjänster som tillgodoser kundernas behov och deras inverkan i gruppen av yrkesverksamma som arbetar i företaget.Integrerande tillvägagångssätt för de ledande färdigheter som utgör den centrala axeln av verksamheten i allmän riktning.mål... [-]
Brasilien Curitiba
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Deltid
600 timmar
Campusstudier
Läs mer på svenska
ESIC Business & Marketing School

Executive MBA i Project Management - EMBAP riktar sig till ledande yrkesverksamma som är erfarna och / eller intresserade av projektområdet. De ger en bra grund för att f ... [+]

Executive MBA i Project Management - EMBAP riktar sig till ledande yrkesverksamma som är erfarna och / eller intresserade av projektområdet. De ger en bra grund för att förstå kurshanteringen och diskuterar chefsrollen. Den styrs av PMBOK Guide, uppdaterad i sin 5: e utgåva.

mål

Förutom att förstå de begrepp och terminologier som är nödvändiga för projektledning, kommer deltagarna att kunna:

Spela rollen som projektledare effektivt;Diagnosera och analysera situationer skapade under särskilda omständigheter och erbjuda adekvata lösningar.Hantera arbetsgrupper, hålla dem motiverade, med tillräcklig kommunikation, ledarskap etc.Integrera projekt med organisationens funktionella områden, göra beslutsprocessen smidig och effektiv.Använd innovativa metoder för att hantera projekt i komplexa och dynamiska miljöer.Studentprofil... [-]
Brasilien Curitiba
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Deltid
600 timmar
Campusstudier
Läs mer på svenska