COPPEAD Graduate School of Business

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

COPPEAD Graduate School of Business vid Federal University of Rio de Janeiro är en affärsskola globalt erkänd för sin excellens.

Med tanke på de stora ekonomiska utmaningarna kommer Brasilien att behöva gå vidare i kunskap och ledarutbildning, viktiga ingredienser för företag att utmärka sig i den moderna miljön i tävlingar och interorganisatoriska samarbeten.

På COPPEAD är forskning och kunskap de centrala axlarna för alla aktiviteter. Således, i dagliga interaktioner med studenter, företag och andra marknadsaktörer, styr kunskapen vi producerar arten av vår leverans i klassrummet och interaktion med samhället. Detta är grunden för vårt uppdrag och vision och vad vi anser vara vårt bidrag till samhället.

Uppdragsbeskrivning

COPPEAD Graduate School of Business strävar efter att vara utmärkt i sin forskarutbildning och forskarutbildning. Som en del av ett offentligt universitet strävar vi efter att bidra till utvecklingen av Brasilien genom att erbjuda utbildning till nuvarande och framtida företagsledare som kan prestera mycket både i den lokala och globala miljön och till en ny fakultet som kan sprida och skapa innovativ kunskap inom företag.

Syn

COPPEAD är det första valet för studenter som vill studera företag och ledning i Brasilien.

Centrala värden

Våra centrala värden är Excellence, Integrity och Service till Brasilien.

Excellence: Detta är vår essens, det som styr vår tillväxt, forskning, fakultetsrekrytering, design av nya program, bland andra åtgärder.

Integritet: COPPEAD: s värden inkluderar sådd etiskt och socialt ansvarsfullt beteende i ledningsyrket. Vi förstår att integritet är det bästa sättet på vilket skolan kan fullgöra sitt uppdrag och bättre tjäna Brasilien.

Service till Brasilien: COPPEAD var den tredje skolan i Brasilien och den första i Rio de Janeiro som erbjöd ett doktorandprogram; den första i Brasilien som erbjuder en internationell standard Heltid MBA, och det var pionjären inom Executive Education in Business and Management i Brasilien. Vi måste utveckla människor och organisationer för att utveckla vårt land.

COPPEAD grundades 1973 och är den enda brasilianska handelshögskolan, en del av det brasilianska federala systemet (UFRJ) med internationell ackreditering. Vår MBA på heltid är undervisningsfri och den enda i Latinamerika rankad bland de bästa affärsskolorna i världen i Financial Times heltids globala MBA-program.

ranking

Topp 100 Financial Times

11 gånger listade på topp 100 i Global MBA Ranking of Financial Times.

Topp 100 Financial Times

Executive MBA listade två gånger på topp 100 i Executive MBA Ranking of Financial Times.

1º MBA i Brasilien

Invaldes till bästa MBA i Brasilien av Você S / A 2016.

Ackrediteringar, certifieringar och föreningar

127063_logos.png

Federala universitetet i Rio de Janeiro

Federal University of Rio de Janeiro grundades 1920 och är det första och största federala universitetet i Brasilien. Universitetets uppgift är ett av de största kompetenscentrumen för undervisning och forskning i landet och i Latinamerika, att ge det brasilianska samhället möjligheter att dominera, utvidga, odla, tillämpa och sprida den universella patrimonien av mänsklig kunskap, att fungera som en transformerande kraft.

Platser

Rio de Janeiro

Address
Rua Pascoal Lemme, 355
Cidade Universitária
Rio de Janeiro - RJ

21941-918 Rio de Janeiro, Delstaten Rio de Janeiro, Brasilien