University of Banja Luka

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

efbl-300x201a

University of Banja Luka Har etablerats den 7 november 1975 och idag, efter 39 år, har universitetet i Banja Luka 16 fakulteter med 52 licensierade studieprogram.

Bologna-processen startade vid alla studieprogram officiellt under läsåret 2006/2007, även om vissa fakulteter startade Bologna-reformen ännu tidigare. Trecykelsystem har introducerats: kandidatexamen, master- och doktorandstudier samt ECTS-system för värdering av ämnen och total arbetsbelastning för studenter.

De flesta fakulteterna vid universitetet i Banja Luka samt universitetens bostäder har många faciliteter som restauranger, rekreationscenter, datacenter, studentklubbar och caffeterier som ligger i två campus, ligger nära den vackraste floden i Land - floden Vrbas - och minuters promenad från stadens centrum.

Universitetet i Banja Luka har många olika i storlek och form amfiteater, klassrum, läsrum och bibliotek, laboratorier och datorerum.

Ekonomiska fakulteten vid universitetet i Banja Luka Är en modern, utvecklad, progressiv och öppen fakultet, som utgör ryggraden för den ekonomiska utvecklingen i Republiken Srpska.

I februari 2014 markerade fakulteten för ekonomi, Banja Luka universitet, 39-årsdagen av sin existens och sitt arbete.

efbl2-200x300a

Fakulteten för ekonomi, Banja Luka universitet, är ett högskolan vars huvudsakliga verksamhet är vetenskaplig undervisning och vetenskaplig forskning, och idag är vi stolta över följande resultat och värderingar:

 • Tradition och modernitet.
 • En modern läroplan samt undervisningsmetoder och studentbedömning, modellerad på de bästa utbildningsanstalterna av denna typ i Europa och världen (Ekonomiska fakulteten i Banja Luka är en pionjär för att genomföra bestämmelserna i Bolognadeklarationen i RS och Bosnien och Hercegovina) .
 • Föreläsarna är utmärkta experter inom det område de undervisar och framgångsrika affärsmän - så vi har en unik förening av vetenskap och praktik.
 • Stor rymdkapacitet på över 4 000 m2, vilket möjliggör ett bekvämt och kontinuerligt genomförande av undervisning och extracurricular aktiviteter.
 • Fakulteten har inga arkitektoniska hinder, och med en panoramahiss kan studenter med funktionshinder få tillgång till amfiteatre och klassrum.
 • Teknisk högteknologisk utrustning (datorklassrum med nya datorer, projektorer, bärbara datorer, skannrar, Internetanslutning etc.).
 • Möjligheten att åka utomlands till olika seminarier, träningar etc. via Studentkåren för Ekonomiska fakulteten, AIESEC eller några av de organisationer vi har samarbete med.

Målen för fakulteten är:

 1. Kontinuerlig prestanda av en modern undervisningsprocess, harmoniserad med industrins krav och i enlighet med alla bestämmelser i Bolognaprocessen.
 2. Införande av de europeiska kvalitetsnormerna för studierna av I, II och III-cykeln.
 3. Tillhandahållande av personal och materiella förhållanden som gör det möjligt att uppnå huvudmålet.
Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

MBA

Master of Business Administration mba

Campusstudier Heltid 15 månader October 2019 Bosnien och Hercegovina Banja Luka

UNIBL International MBA Program, helt undervisat på engelska, är ett mycket krävande program speciellt utformat för erfarna proffs som vill göra en betydande förändring i sina karriärer. Kursinnehållet och fokuseringen på personlig och professionell utveckling ger deltagarna ny vision och nya ambitioner. Dessutom ger varje MBA-deltagare en mängd kunskaper i programmet, eftersom det finns en kontinuerlig del av karriär och livserfarenheter. [+]

Master of Business Administration MBA

UNIBL International MBA Program, helt undervisat på engelska, är ett mycket krävande program speciellt utformat för erfarna proffs som vill göra en betydande förändring i sina karriärer. Kursinnehållet och fokuseringen på personlig och professionell utveckling ger deltagarna ny vision och nya ambitioner. Dessutom ger varje MBA-deltagare en mängd kunskaper i programmet, eftersom det finns en kontinuerlig del av karriär och livserfarenheter.

Mål för MBA-studieprogram För att göra det möjligt för studenterna att föreslå bästa lösningar på komplexa problem i företagen och förbättra organisatoriska prestanda genom tillämpning av vetenskapliga metoder Att utveckla kompetenser som behövs för att generera de bästa experterna inom företagshantering Att bygga MBA-deltagarnas internationella nätverk ... [-]

Kontakt
Besöksadress
Majke Jugovića 4
78 000 Banja Luka
Republic of Srpska, Bosnia and Herzegovina

Banja Luka, Republika Srpska, BA