Läs den officiella beskrivningen

efbl-300x201a

University of Banja Luka Har etablerats den 7 november 1975 och idag, efter 39 år, har universitetet i Banja Luka 16 fakulteter med 52 licensierade studieprogram.

Bologna-processen startade vid alla studieprogram officiellt under läsåret 2006/2007, även om vissa fakulteter startade Bologna-reformen ännu tidigare. Trecykelsystem har introducerats: kandidatexamen, master- och doktorandstudier samt ECTS-system för värdering av ämnen och total arbetsbelastning för studenter.

De flesta fakulteterna vid universitetet i Banja Luka samt universitetens bostäder har många faciliteter som restauranger, rekreationscenter, datacenter, studentklubbar och caffeterier som ligger i två campus, ligger nära den vackraste floden i Land - floden Vrbas - och minuters promenad från stadens centrum.

Universitetet i Banja Luka har många olika i storlek och form amfiteater, klassrum, läsrum och bibliotek, laboratorier och datorerum.

Ekonomiska fakulteten vid universitetet i Banja Luka Är en modern, utvecklad, progressiv och öppen fakultet, som utgör ryggraden för den ekonomiska utvecklingen i Republiken Srpska.

I februari 2014 markerade fakulteten för ekonomi, Banja Luka universitet, 39-årsdagen av sin existens och sitt arbete.

efbl2-200x300a

Fakulteten för ekonomi, Banja Luka universitet, är ett högskolan vars huvudsakliga verksamhet är vetenskaplig undervisning och vetenskaplig forskning, och idag är vi stolta över följande resultat och värderingar:

 • Tradition och modernitet.
 • En modern läroplan samt undervisningsmetoder och studentbedömning, modellerad på de bästa utbildningsanstalterna av denna typ i Europa och världen (Ekonomiska fakulteten i Banja Luka är en pionjär för att genomföra bestämmelserna i Bolognadeklarationen i RS och Bosnien och Hercegovina) .
 • Föreläsarna är utmärkta experter inom det område de undervisar och framgångsrika affärsmän - så vi har en unik förening av vetenskap och praktik.
 • Stor rymdkapacitet på över 4 000 m2, vilket möjliggör ett bekvämt och kontinuerligt genomförande av undervisning och extracurricular aktiviteter.
 • Fakulteten har inga arkitektoniska hinder, och med en panoramahiss kan studenter med funktionshinder få tillgång till amfiteatre och klassrum.
 • Teknisk högteknologisk utrustning (datorklassrum med nya datorer, projektorer, bärbara datorer, skannrar, Internetanslutning etc.).
 • Möjligheten att åka utomlands till olika seminarier, träningar etc. via Studentkåren för Ekonomiska fakulteten, AIESEC eller några av de organisationer vi har samarbete med.

Målen för fakulteten är:

 1. Kontinuerlig prestanda av en modern undervisningsprocess, harmoniserad med industrins krav och i enlighet med alla bestämmelser i Bolognaprocessen.
 2. Införande av de europeiska kvalitetsnormerna för studierna av I, II och III-cykeln.
 3. Tillhandahållande av personal och materiella förhållanden som gör det möjligt att uppnå huvudmålet.
Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

MBA

University of Banja Luka

UNIBL International MBA Program, helt undervisat på engelska, är ett mycket krävande program speciellt utformat för erfarna proffs som vill göra en betydande förändring i ... [+]

Master of Business Administration MBA

UNIBL International MBA Program, helt undervisat på engelska, är ett mycket krävande program speciellt utformat för erfarna proffs som vill göra en betydande förändring i sina karriärer. Kursinnehållet och fokuseringen på personlig och professionell utveckling ger deltagarna ny vision och nya ambitioner. Dessutom ger varje MBA-deltagare en mängd kunskaper i programmet, eftersom det finns en kontinuerlig del av karriär och livserfarenheter.

Mål för MBA-studieprogram För att göra det möjligt för studenterna att föreslå bästa lösningar på komplexa problem i företagen och förbättra organisatoriska prestanda genom tillämpning av vetenskapliga metoder Att utveckla kompetenser som behövs för att generera de bästa experterna inom företagshantering Att bygga MBA-deltagarnas internationella nätverk ... [-]
Bosnien och Hercegovina Banja Luka
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
15 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Location address
Majke Jugovića 4
78 000 Banja Luka
Republic of Srpska, Bosnia and Herzegovina

Banja Luka, Republika Srpska, BA