United Business Institutes

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

United Business Institutes (UBI) grundades den 4 april 1992 som en ideell etablering av högre utbildning. UBI grundades av Lucien van Dievoet och Francois d'Anethan som tillsammans beslutat att arbeta på att starta en engelskspråkig Business School som skulle kombinera en verklig internationell dimension med en högkvalitativ affärsplan. Kvalitetssäkringsmekanismerna hos brittiska universitet har alltid betraktats som standarden för högre utbildning och beslutet om en brittisk validering gjordes och UBI-programmen har validerats av brittiska universitet sedan 1998.

Sedan dess första studenter i oktober 1992 har UBI uppnått ett rykte för högkvalitativa undervisningsprogram. Beläget i Bryssel och Luxemburg erbjuder UBI möjligheten att studera på engelska i ett engelsktalande land och låta studenterna dra nytta av en internationell, interkulturell och dynamisk miljö.

Det här framgångsrika receptet utvidgades till att öppna nya campus. UBI - Luxemburg öppnades 2013 för att driva en campus i Wiltz, Luxemburg. UBI - Kina öppnades 2018 i Shanghai (Kina).

UBIs klassrum har utformats noggrant för att ge studenterna den bredaste internationella upplevelsen. Med studenter och alumner från över 50 länder i världen anser vi mångfald i våra klassrum som vår konkurrenskraftiga fördel. Medan programmet är utformat för att utmana dig intellektuellt och personligen och kräver självdisciplin och engagemang, är det samtidigt givande och ger dig möjlighet att förvärva kunskaper, kunskaper och attityder som gör att du enkelt kan navigera i en mångkulturell miljö.

UBI har två campus - en i Bryssel och en i Luxemburg. Kandidatexamen i företagsekonomi och magisterexamen i företagsekonomiska program lärs på engelska och valideras av Middlesex University London och studenterna får en London-examen vid Middlesex University efter framgångsrik slutförande.

Platser

bryssel

Address
Rue de Namur 48
B-1000 bryssel, bryssel, Belgien

Wiltz

Address
Château de Wiltz L-9516 Wiltz, Grand Duchy of Luxembourg
Wiltz, Diekirch, Luxemburg