United International Business Schools

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Den United International Business Schools organisation (UIBS) är en oberoende och ackrediterad privat lärosäte med campus i Europa och Asien. UIBS erbjuder flexibla affärsmodell och studier förvaltning på grund- och forskarutbildningsnivå.

Vår flexibla utbildningar bygger på den amerikanska modellen för högre utbildning, så att eleverna kan välja sina kurser baserade på kurskrav, tidigare studier, aktuella intressen och framtida ambitioner.

Eleverna kan välja mellan multipla startdatum under hösten, vintern, våren och sommaren av varje läsår. Modulkursdesign och programstruktur möjliggör en optimal ytterligare utbildningsplanering. studenter kan överföring mellan campus på kvartalsbasis med garanterad programkompatibilitet. Vår kvartalet baserade akademiska kalendern tillåter en kontinuerlig utlandsstudier erfarenhet i hela Europa och Asien. Vår verkligt global gemenskap av studenter, lärare och personal, består av över 85 olika nationaliteter från hela världen, med studenter som visar stor uppskattning för den kulturella mångfalden och företagsamhet.

Akademiskt kvalificerade och professionellt erfarna professorer länk teori och praktik genom att samtida fallstudier i klassrummet, förbereder eleverna för att bli världsledande i framtiden.

Små undervisningsgrupper med upp till 30 studenter låta professorer att använda interaktiva undervisningsmetoderOch därigenom öka grupp interaktion, förbättra gruppdynamik och bygga långvariga förbindelser bland studenter.

UPPDRAGSBESKRIVNING

Den United International Business Schools organisation strävar efter att erkännas som en privat och oberoende handelshögskola förstahandsval för kvaliteten på sin grund- och forskarutbildning och kurser. Vi strävar efter att ge eleverna inspirerande förträfflighet ett privat universitet, i kombination med den stimulerande nytta av en småskalig, tvärkulturell och engelsktalande miljö.

Våra utbildningar och undervisningsmetoder är i linje med internationella normer inom högre utbildning och genomgår en kontinuerlig process av självutvärdering och självförbättring genom validering intern och extern kvalitet för att garantera minimikvalitetsnormer. Bland våra lärare och personal som vi betonar egenskaper som innovation, flexibilitet och en kontinuerlig känsla av avancemang.

Vår organisation, som internationellt beröm för sina akademiska bidrag till professionell verksamhet och ledarskapsutbildning, serverar en mycket unik och kulturellt heterogen studentkår och stöder både akademiska framsteg och personlig utveckling bland sina studenter. Förutom att utföra vårt uppdrag genom akademisk excellens, geniala fritidsaktiviteter och särskiljande kulturella allianser, strävar vi efter att följande pedagogiska beslut: - Att erbjuda mycket konkurrenskraftiga karriär-orienterade akademiska utbildningar på grund-, avancerad och forskarnivå i full tid och deltids format; - Att erbjuda en rad flexibla icke-graders program för att möta behoven hos enskilda studenter, företag och organisationer inom ramen för livslångt lärande; - För att upprätthålla utmärkt kvalitetsstandard i vår akademiska läroplaner, pragmatiska undervisningsmetoder och personliga servicen till studenterna - För att välkomna kvalificerade studenter, lärare och personal av alla bakgrunder, nationaliteter och religioner; - Att ge de studerande med välutvecklade analytiska, konceptuella, kvantitativa och social kompetens; - Att ge en möjlighet att utveckla specifika färdigheter i enlighet med sina intressen och talanger; - Att utveckla bland studenter en förståelse för cross-cultural management, globala ledarskap och affärsetik; - Att öka elevernas kompetens inom globalt tänkande genom att erbjuda en dynamisk och verkligt internationell studiemiljö.

Amsterdam | Antwerpen | Barcelona | Bryssel | Geneva | Lausanne | Madrid | Milan | Tokyo | zurich

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MBA:er » Se Kandidatdiplomer » Se BBAs » Se Kandidatprogram » Se Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

MBA

MBA - Master of Business Administration

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2018 Belgien Antwerpen Bryssel Japan Tokyo Spanien Barcelona Madrid Schweiz Zürich Lausanne Nederländerna Amsterdam Italien Milan Genève + 15 fler

[+]

Behörighetskrav

kunskaper i det engelska språket (se upptagande för ytterligare information)

Kandidatexamen (eller motsvarande)

Ingen skillnad görs mellan akademiska eller professionella kandidatexamina. Grader med 180 europeiska krediter eller 120 amerikanska termin poäng betraktas som likvärdiga. Studenter som inte har en företagsrelaterade kandidatexamen eller motsvarande kan krävas för att slutföra en inkommande provet före start av forskarutbildningen, och, beroende på resultaten, tjäna ett ytterligare antal poäng i kurser utjämning från Pre-Master programmet för att vara helt förberedd för våra forskarutbildning. Studenter som inte har en kandidatexamen eller motsvarande bör gälla för en kandidatexamen program, eller för Undergraduate Diploma top-up program. Hänvisar till grund antagningen katalog för ytterligare detaljer. ... [-]

Videoklipp

UIBS Faculty Interviews - Professor Michels

UIBS Student Interviews - Nicolas, Germany

UIBS Student Interviews - Sophie, Belgium

Kontakt
Postadress
United International Business Schools - Meirbrug 1
Antwerpen, 2000 BE
Besöksadress
United International Business Schools - Meirbrug 1
Antwerp, 2000 BE
Postadress
UIBS Main Campus Barcelona
Barcelona, 08007 ES
Besöksadress
International Education Center - Rambla de Catalunya 2-4
Barcelona, 08007 ES
Postadress
UIBS Main Campus Brussels
Brussels, 1040 BE
Besöksadress
International Education Center - Rue Guimard 7
Brussels, 1040 BE
Postadress
UIBS Main Campus Madrid
Madrid, 28001 ES
Besöksadress
International Education Center - Calle de Goya 6
Madrid, 28001 ES
Postadress
UIBS Satellite Campus Tokyo
Tokyo, 163-1030 JP
Besöksadress
Spaces Business Center - 1-6-1 Otemachi
Tokyo, 100-0004 JP
Postadress
UIBS Main Campus Zurich
Zurich, 8002 CH
Besöksadress
International Education Center - Brandschenkestrasse 38
Zurich, 8002 CH
Postadress
UIBS Extension Campus Lausanne
Lausanne, 1003 CH
Besöksadress
Regus Business Center - Voie du Chariot 3
Lausanne, 1003 CH
Postadress
UIBS Extension Campus Amsterdam
Amsterdam, 1016 BX NL
Besöksadress
Spaces Business Center - Herengracht 282
Amsterdam, 1016 BX NL
Postadress
UIBS Extension Campus Milan
Milan, 20123 IT
Besöksadress
Regus Business Center - Via Santa Maria Valle 3
Milan, 20123 IT
Postadress
UIBS Extension Campus Geneva
Geneva, 1204 CH
Besöksadress
Regus Business Center - Rue du Rhône 14
Geneva, 1204 CH