Solvay Brussels School of Economics & Management - Executive Education

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Solvay Brussels School of Economics & Management grundades 1903 och är en fakultet för Université libre de Bruxelles. Det har för närvarande en ledande position i Europa för forskning och utbildning inom ekonomi och management. Skolans kärnuppdrag är att utbilda företagsledare och entreprenörer med förmågan att anpassa sig till samhällets ständigt föränderliga natur och att forma morgondagens värld.

Solvay Brussels School of Economics & Management - i korthet

Solvay building

Tiden när de stora handelshögskolorna utbildade chefer för livet är över. Den globala ekonomin, digital transformation och utvecklingen av samarbetsmodeller är alla faktorer som kräver en kontinuerlig anrikning av dina ledar- och sektorbaserade färdigheter.

Idag kräver ledningsfunktionen en tankesätt av analys, smidighet och ledarskap och en stor förmåga för innovation och öppenhet för att möta alla utmaningar som uppstår i en värld i evig rörelse. Det kräver regelbundet att kombinera ett aktivt liv och fortbildning - att integrera nya kompetenser och förnya ditt kunnande och din affärskunskap. Solvay Brussels School of Economics & Management hjälper dig att möta denna enorma utmaning. Att vara och förbli en chef som är perfekt anpassad till de senaste trenderna i ditt företag, de verktyg och mått som följer med det och insikterna som ditt ledarskap bygger på. Mycket mer än ett program, vi erbjuder dig en vägledande hand under din karriär. Att bygga din ledningsresa och göra det möjligt för dig att uppnå dina mål och att blomstra fullt ut i ditt liv som chef. Under åren har Solvay Brussels School blivit en viktig katalysator för observation, reflektion och innovation på marknaden.

Mellan forskning och praktik

Våra program är resultatet av fakultetsforskning kombinerat med övning i fältet genom de många kända utövare som också ingår i vår fakultet. Genom att gå med i Solvay Brussels School of Economics & Management, dra nytta av en unik upplevelse som består av vetenskaplig kunskap, mycket noggrant innehåll inom ekonomi och management, praktiska fallstudier, simuleringar baserade på den senaste tekniken, fascinerande seminarier och lagarbete som gör att du kan replikera företagsdynamik. Du fångar vår entusiasm för en ledningsstil som är aktiv, i rörelse, resolut positiv och visionär.

"Solvay Brussels School of Economics & Management hjälper dig att bygga din karriär, nå dina mål och utveckla dig helt professionellt."

Solvay Brussels School of Economics & Management - i några få siffror

  • 68 heltidsföreläsare
  • 400 toppledare och proffs på deltid
  • 2 Socrates-utmärkelser (för professorens kvalitet i undervisningen)
  • 3.000 studenter, 23.500 alumner
  • 105 aktiva bilaterala samarbetsavtal (studentutbyte) i mer än 40 länder
  • 340 Erasmus-studenter examen varje år

Solvay Brussels School of Economics & Management är en del av Free University of Brussels. Det är ackrediterat av EQUIS och AMBA och är en av grundarna av programmet Quantitative Techniques for Economics and Management (QTEM), ett nätverk av flera kända handelshögskolor i full expansion.

Internationellt perspektiv och ackrediteringar

Internationalisering är kärnan i vår skolas vision och uppdrag.

Solvay Brussels School of Economics and Management, beläget i det kosmopolitiska hjärtat av Belgien och Europa, har varit en internationell skola från starten.

Skolans internationaliseringsstrategi bygger på tre pelare: internationella intressenter, våra elevers globala räckvidd och internationell synlighet.

Solvay students

ackrediteringar

Solvay Brussels Schools of Economics and Management har ambitioner och hoppas kunna krona sina ansträngningar att vara en ledande skola genom att erhålla de tre stora internationella ackrediteringarna - även kallad Triple Crown: AMBA, EQUIS och AACSB. Vi är väl på väg: vi är redan AMBA- och EQUIS-ackrediterade och håller på att få AACSB-ackreditering.

Varför är detta så viktigt? Eftersom ledande skolor är ackrediterade, vilket betyder att deras kamrater erkänner den internationella höga kvaliteten på skolans forskning och utbildningsprogram. Ackrediteringar ger en skola en kvalitetsstandardram som gör det möjligt för skolan att presentera sin unikhet: dess vision, uppdrag och ambitioner. Och naturligtvis ackrediteringar fokuserar på att uppnå skolans lokaler. En ackrediterad skola är en skola som levererar. Det är så enkelt som det.

Dessa ackrediteringar blir allt viktigare i en global värld , precis som rankningar är: de kommunicerar av hög kvalitet, de försäkrar att ett löfte levereras och garanterar att en skola är väl kopplad till samhället . Ackrediteringar visar att skolan har tydliga ambitioner och ambitioner och att skolan inte bara har viljan eller beslutsamheten att leverera hög kvalitet utan faktiskt lyckas leverera den kvaliteten som den definieras av skolan själv men erkänd av dess internationella kamrater.

142877_pexels-photo-1595391.jpeg

Platser

bryssel

Address
Avenue Franklin Roosevelt 42
1050 bryssel, bryssel, Belgien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: