Läs den officiella beskrivningen

Alfred Ford School of Management ger dig möjlighet att gå där andra MBA-program inte går, från de innersta heter som finns i ditt eget beteende till bredast möjliga perspektiv på verksamheten och dess plats i samhället.

Vi erbjuder en enastående pedagogisk erfarenhet:

  • överlägsen instruktioner från en expert fakultet
  • en innovativ och flexibelt lärande format
  • ett åtagande att avgångselever som värdesätter gemenskap, samarbete, passion och stolthet

Lärande med fallstudier från Alfred Ford School of ManagementVimeo.

Alfred Ford studien erfarenhet är en av give-and-take, där fakulteten lyssnar lika mycket som de föreläser och eleverna ta initiativ så ofta som de tar anteckningar. I slutändan detta synsätt innebär att värdera våra studenters erfarenhet och visdom, och tro att deras deltagande höjer diskussion till den högsta nivån och skapar företagsledare som är bekväma med den naturliga utbyte av idéer i dagens globala ekonomi.

En allmän förvaltning kunskapsbas ger dig möjlighet att flytta in i ett brett spektrum av företag eller förvaltning roller, medan fokus på ledarutveckling ger dig de sociala färdigheter du behöver för att komma dit.

Lär dig mer om affärer och mer, med en utbildning som gräver djupt i relevanta miljö, samhälleliga och styrningsfrågor.

Vision

Att utveckla en ledande handelshögskola i området medvetna ledarskap och management för att utbilda ledare att ha en global tänkesätt och oklanderlig karaktär.

Affärsidé

Alfred Ford School of Management utvecklar globalt sinnade etiska ledare genom att kombinera den senaste förvaltning kunskap med uråldrig visdom.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MBA

Alfred Ford School Of Management

Förbered dig på en unik upplevelse på Alfred Ford School Of Management . Lär dig med andra ledare i dagens affärs- och medveten ledarskapsarena. ... [+]

Form din framtid och karaktär på Alfred Ford School Of Management

Förbered dig på en unik upplevelse på Alfred Ford School Of Management . Lär dig med andra ledare i dagens affärs- och medveten ledarskapsarena. Tänker du fortsätta din utbildning i affärer på masternivå? Vill du inspirera och främja omvandling och ta fram det bästa hos dig runt om dig, samtidigt som du tillämpar de senaste affärsprinciperna? Föredrar du att fokusera på "oss" istället för "mig"? Då är du på rätt ställe! Alfred Ford School Of Management erbjuder en MBA med inriktning på medvetet ledarskap och ledning. Skolan utvecklar framtida ledare med en global tankegång och oklanderlig karaktär. Bevisade ledare förstår att ett framgångsrikt företag tjänar syftet med företaget, stöder sina anställda och skapar värde för alla intressenter. De utvecklar medvetet en omsorgs- och förtroendekultur. På Alfred Ford School School of Management utvecklar du de färdigheter och utsikter som gör dig till en helt annan typ av affärsman. Utbildningen kommer professionellt och personligt att förändra dig och göra dig till ledare. En medveten ledare. 18 månader online MBA. ... [-]

Belgien Durbuy
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
18 - 60 månader
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
Alfred Ford - School of Management
Address
Petite Somme 10 6940 Septon-Durbuy
6940 Durbuy, Vallonien Region, Belgien
Webbplats
Telefon
+32 86 38 73 55