Alfred Ford School Of Management

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Alfred Ford School of Management ger dig möjlighet att gå där andra MBA-program inte går, från de innersta heter som finns i ditt eget beteende till bredast möjliga perspektiv på verksamheten och dess plats i samhället.

Vi erbjuder en enastående pedagogisk erfarenhet:

  • överlägsen instruktioner från en expert fakultet
  • en innovativ och flexibelt lärande format
  • ett åtagande att avgångselever som värdesätter gemenskap, samarbete, passion och stolthet

Lärande med fallstudier från Alfred Ford School of ManagementVimeo.

Alfred Ford studien erfarenhet är en av give-and-take, där fakulteten lyssnar lika mycket som de föreläser och eleverna ta initiativ så ofta som de tar anteckningar. I slutändan detta synsätt innebär att värdera våra studenters erfarenhet och visdom, och tro att deras deltagande höjer diskussion till den högsta nivån och skapar företagsledare som är bekväma med den naturliga utbyte av idéer i dagens globala ekonomi.

En allmän förvaltning kunskapsbas ger dig möjlighet att flytta in i ett brett spektrum av företag eller förvaltning roller, medan fokus på ledarutveckling ger dig de sociala färdigheter du behöver för att komma dit.

Lär dig mer om affärer och mer, med en utbildning som gräver djupt i relevanta miljö, samhälleliga och styrningsfrågor.

Vision

Att utveckla en ledande handelshögskola i området medvetna ledarskap och management för att utbilda ledare att ha en global tänkesätt och oklanderlig karaktär.

Affärsidé

Alfred Ford School of Management utvecklar globalt sinnade etiska ledare genom att kombinera den senaste förvaltning kunskap med uråldrig visdom.

Platser

Durbuy

Alfred Ford - School of Management

Address
Petite Somme 10
6940 Septon-Durbuy

6940 Durbuy, Vallonien Region, Belgien
Telefon
+32 86 38 73 55