Läs den officiella beskrivningen

Varför välja UWA


Utforska våra campusar och faciliteter, lära känna historien om vårt stats äldsta universitet och upptäck varför en UWA-examen kan ställa upp dig för framtida karriärer, inte bara morgondagens jobb.

Vi är stolta över att ranka först i västra Australien och placera i de 100 bästa universiteten globalt.

No1 - Lika första övergripande för studerandes efterfrågan och forskning

7 - Sju av våra ämnen rankas i världens topp 50

Topp 100 - rankad 96 i topp 100 av universiteten runt om i världen


Fem skäl att studera vid UWA

Ta reda på vad som inspirerar människor att driva sina mål med oss.


Levande studentupplevelse

Intill Swan River är vår Perth campus bland de mest pittoreska i Australien med ikoniska sandsten byggnader som sitter bland kulturarvslistorna. Vi är bara 10 minuter från Perths främsta shopping- och affärsdistrikt och nära många av stadens fantastiska stränder.

På campus har du en rad viktiga bekvämligheter att njuta av, inklusive caféer, bibliotek, bokhandlar, ett pulserande kulturområde och ton klubbar och samhällen att delta och uppleva studentlivet till fullo. Vårt stödjande studentgilde betyder att du kan prova din hand på volontärarbete, få oberoende råd på en rad frågor eller delta i en av de många olika händelserna på och utanför campus.


Innovativ kursstruktur

Oavsett vilka mål du kan ha skapar en UWA-grad en värld av möjligheter. Omkring 40 procent av dagens jobb kommer inte att finnas om 20 år (CEDA, 2015), så vi tror på bättre förberedelser för framtida karriärer.

Vår innovativa kursstruktur är den enda i sitt slag i WA och bygger på en global modell. Det innebär att du kan driva dina intressen och maximera dina karriärmöjligheter samtidigt. Denna flexibilitet ställer dig ifrån publiken och är nyckeln till framtidsbekämpning av din karriär.


Rankningar och betyg

Vi ställer lika jämställdhet i Australien för studentens efterfrågan, utbildar startlöner, forskningsintensitet och forskningsbidrag baserade på nyckelåtgärder i Good Universities Guide 2016. QS World Rankings har gett oss sin högsta betyg möjlig - 5 stjärnor - och vi rankar i den högsta en procenten av universitet världen över. Sju av våra ämnesområden är rankade i världens 50 bästa, enligt QS World University Rankings efter ämne.


Graduate resultat

Din UWA-grad är en investering i din framtid. Våra utexaminerade överstiger normalt de nationella genomsnittliga startlönerna och statliga utbildningsantalet. Vi firar starka branschpartnerskap, som erbjuder dig praktiska, verkliga erfarenheter utöver värdefulla professionella nätverksmöjligheter. Denna praktiska inlärningsmetod är högt värderad av arbetsgivare och säkerställer att du är karriärklar. Våra alumner fortsätter att inspirera och ge en positiv inverkan på samhället.


Förändra världen genom forskning

Som ett forskningsintensivt universitet ingår vi i gruppen av åtta (en koalition av toppforskningsuniversiteter i landet) och en av endast två australiensiska medlemmar i Worldwide Universities Network. Vi är också en grundare i Matariki-nätverket av högkvalitativa, forskningsintensiva universitet med ett särskilt fokus på studentupplevelse.

Under åren har vi fortsatt att locka till sig högkaliber, globalt erkända personal, forskare och studenter, inklusive vår Nobelpristagare, professor Barry Marshall, och vi tar årligen cirka 80 procent av all forskningsfinansiering till WA-universitet.


Branschanslutningar

På UWA studerar du inte bara en examen utan har möjlighet att få värdefull erfarenhet av din framtida karriär.


mentorskap

Anslut dig till en professionell professionell för en-till-ett-råd och utveckla dina färdigheter.


Inte-för-kredit-upplevelse

Vårt nätverk av branschplaceringar gör det möjligt att hitta okrediterade placeringar.


Placering för kredit

Förläggningar eller praktikplatser arrangeras som en del av din examen.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:


University of Western Australia Business School

Vår MBA Full Time Intensive ger dig möjlighet att förbättra dina karriärmöjligheter genom mer direkt kontakt med företagsledare och ett personligt ledarutvecklingsprogram ... [+]

På bara 12 månader kommer UWA: s MBA heltidsintensiv att förbättra dina karriärmöjligheter överallt i världen. UWA MBA Full Time Intensive ger dig den bästa chansen att bli en framtida ledare genom att du kan koncentrera dig på ett av tre specialområden: ledarskap, resurser eller ledning.

Om kursen

Vår MBA Full Time Intensive ger dig enastående förberedelse för att få det jobb du vill ha. Kursen omfattar:

Ett personligt ledarskapsutvecklingsprogram som utvecklats för dig av världsklass ledarskapsfakultet (två australiska forskningsråds framtidsmedlemmar och Woodside-ordföranden i ledarskap och ledning)En-till-en-mentor från en ledande branschfigurKarriärcoaching och workshops levereras av vår MBA Career Services ManagerStrategic Analysis and Consulting Project, som arbetar med ett verkligt projekt för en av våra partnerorganisationer (tidigare organisationer inkluderar ATCO Gas, Department of Agriculture och Food WA, APPEA)Mästarkurser med ledande befattningshavare och ledande befattningshavare från topp ASX-företag och myndigheterDirekt kontakt med medlemmarna i Business School BoardVal av specialistfokusområden inom ekonomins ledarskapKursstruktur... [-]
Australien Perth
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Western Australia Business School

Utveckla dina ledarskapskunskaper och få en djup förståelse av den internationella handelsrätten. ... [+]

På bara två år kan du ta examen med två magisterexamen. Få en internationellt erkänd MBA, samt en magisterexamen i internationell handelsrätt.

Om kursen

Vår MBA Full Time Intensive ger dig enastående förberedelse för att få det jobb du vill ha. Dessutom kommer Master of International Commercial Law att ge dig ovärderlig kunskap inom detta område. Kursen innehåller ett personligt ledarskapsutvecklingsprogram som utvecklats av världsledande ledarskapsfakultet och en-mot-en-mentor från en ledande branschfigur. Du kommer också att få karriärcoaching och workshops och jobba på ett strategiskt analys- och konsultprojekt för en av våra partnerorganisationer. Befälhavaren på internationell handelsrätt ger en solid grund i juridiska områden inom handel, försäljning, sjöfart och finans. Du kommer då att specialisera dig inom områden som WTO-lagstiftning, kommersiell skiljeförfarande, jämförande lag och australiensiska finansiella transaktioner lag och lagstiftning.... [-]

Australien Perth
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Western Australia Business School

Lär dig hur du leder i vilken situation som helst - oavsett om det bygger upp ett kommersiellt företag eller en ideell organisation från grunden eller kör ett stort multi ... [+]

UWA: s MBA har ett starkt fokus på nuvarande affärstrender och är mycket önskvärt för proffs som vill flytta in på högre nivåer av förvaltning.

Om kursen

MBA Flexible är idealisk för erfarna proffs som vill omvandla sin karriär och bygga vidare på sina kunskaper inom ledarskap och ledning.

Som en MBA-flexibel student kommer du att slutföra kärnstudier inom alla huvudområden - redovisning och ekonomi, beslutsfattande, ekonomi, organisationsbeteende, marknadsföring och strategisk ledning - vilket ger dig de kunskaper och kunskaper som krävs för att ta det största företaget utmaningar.

Dessutom kan du välja mellan olika alternativenheter, så att du kan skräddarsy kursen för att passa dina intressen och mål. MBA Flexibel omfattar specialiserade fokusområden inom ledarskap, naturresurser eller generell förvaltning samt alternativenheter inom områden som ekonomi, entreprenörskap och social påverkan.... [-]

Australien Perth
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 5 år
Campusstudier
Internet
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska