Institut für Management

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

VÄLKOMMEN TILL IFM - Institute of Management

Deltid utbildning i Salzburg

IFM - Institut für Management är ett ledande private leverantör i Österrike deltidsekonomi utbildning med en stark praktisk och akademisk examen BA, MBA och PhD. Som en partner för företag som IFM erbjuder förstklassiga individuella utveckling och utbildningskoncept som är individuellt anpassade till företagets behov.

För vår utbildning erbjudande, vi dra nytta av ett internationellt nätverk av förstklassiga föreläsare och praktiker från näringslivet universitet.

Akademiska studier, kurser och seminarier

Vi finner att utbildning måste anpassa sig till eleven - och inte tvärtom! Att förena arbete, privatliv och utbildning är vårt huvudfokus och fungerar som en riktlinje för utformningen av våra utbildningar.

Månads Release datum för vår MBA och BA-program och individuell prövning datum och modulär design studie ger stor flexibilitet och underlätta ingåendet av deltidsstudier. Våra kurser och seminarier är också anpassade till de krav som professionella - perfekt för dem som vill fortsätta sin utbildning på kort tid.

För företag och företag som vill investera i långsiktiga anställda utvecklar vi skräddarsydda interna lösningar. Dessutom får du som företagare sakkunskapen hos IFM fakulteten inom konsulttjänster tillgängliga.

också dig att hitta rätt utbildning för din karriär och dra nytta av våra erfarenheter för din framgång!

Platser

Salzburg

Address
Administration:
IfM - Institut für Management GmbH
Birkenstrasse 2

A-5300 Salzburg, Salzburg, Österrike

Salzburg

Address
Location of the training:
Schloss Leopoldskron
Leopoldskronstrasse 56-58

A- 5020 Salzburg, Salzburg, Österrike

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium