UC Irvine - Merage School of Business

Introduktion

Toppbranschchefer ger kontinuerligt Merage School input om hur de ser sina respektive branscher förändras genom teknikens inverkan. Våra förändrade läroplaner speglar nya affärsbehov i den samtida världen, med fokus på handlingskraftiga idéer och bygger en ny uppsättning kompetenser som passar den digitala tidsåldern. Erfarenhetsbaserade beslutsfärdigheter integreras i läroplanen med datadrivet beslutsfattande i främsta rummet. Erfarenhetsbaserade lärandekomponenter fortsätter att tillhandahålla verklig utbildning, vilket gör att team av studenter kan fördjupa sig i värdefulla projekt med företag i området.

Beläget i hjärtat av Orange Countys "Tech Coast", är Merage School omgiven av ett nätverk av banbrytande företag i ett växande ekosystem av teknikföretag inklusive Amazon, Google och Western Digital, plus digitalt kunniga företag inklusive Capital Group, Disney, Experian, Hyundai, Pacific Life och Taco Bell. Det är i denna miljö som Merage School förbereder eleverna för de störande teknikkrafter de kommer att möta som framtida företagsledare.

Strategisk plan

Agility är nyckeln till överlevnad i vår snabbt föränderliga globala ekonomi. Paul Merage School of Business utvecklar och utrustar ledare med kritiska affärs- och ledarskapsförmåga som behövs för att lyckas genom program som ständigt anpassas för att möta de ständigt föränderliga sociala, tekniska och ekonomiska möjligheterna och utmaningarna i vår digitalt drivna värld. Vi erbjuder tre dynamiska MBA-program, en Master of Professional Accountancy, Master of Finance, Master of Innovation and Entrepreneurship, MS in Business Analytics, MS in Biotechnology Management, MS in Engineering Management, PhD, och grundexamen i företagsekonomi som fokuserar på kreativa och kritiska tankeförmåga, strategiskt beslutsfattande, ledarskap, innovation och samarbete genom erfarenheter i klassen och på plats med verkliga affärsproblem. Medan Merage School är relativt ung (grundad 1965), har den snabbt vuxit till att konsekvent rankas bland de bästa 5% av alla AACSB-ackrediterade program genom exceptionell studentrekrytering, fakultet i världsklass, ett starkt alumninätverk och nära relationer med båda enskilda företagsledare och globala företag. Vi kombinerar de akademiska styrkorna, mångfalden och de bästa traditionerna från University of California med den banbrytande, entreprenöriella andan i Orange County i hjärtat av södra Kaliforniens tekniska kust.

Syn

Att ligga i framkant av utbildning och forskning bland globalt framstående handelshögskolor.

Uppdrag

Utveckla globalt konkurrenskraftiga transformationsledare i en mångsidig, samarbetande, studentcentrerad gemenskap där akademisk spetskompetens och praktisk tillämpning smälter samman.

Vår strategiska identitet

Vi är en handelshögskola som har åtagit sig att tjäna våra studenter, alumner, affärspartners och akademiska samhällen. Tillsammans delar vi en central strategisk identitet.

 • Vilka vi är: Vi är ambitiösa. Vi är intellektuellt hungriga. Vi har en kallelse att leverera pedagogisk excellens som värdesätter mångfald, samarbete, inkludering och respekt. Vi firar både den akademiska traditionen från University of California och vår innovativa anda som ett av dess yngsta campus.
 • Vad vi gör: Vi tillhandahåller tankeledarskap och utbildar yrkesverksamma för att driva värde för en livstid – för framtiden för företag och samhälle, lokalt, nationellt och globalt.
 • Där vi gör det: Vi är hjärtat av affärsvärlden i Orange County, Kalifornien; ett levande ekosystem med global räckvidd. Som sådan är vi unikt positionerade för att attrahera forskare, studenter och partners, nationellt och internationellt.
 • Hur vi gör det: Vi främjar samarbete mellan våra studenter, fakulteter, universitet och samhället. Vi utmärker oss genom att ge tillgång till och tillväxt inom våra program, fakulteter och personal. Vi förnyar operativt för att säkerställa att vi förblir relevanta och kostnadseffektiva i en snabbt föränderlig värld.

Rankings

Year after year, the Merage School and its programs consistently place among the top rankings nationally and globally. Worldwide, aspirational business leaders choose the Merage School, realizing that this unique combination of curriculum, career advancement, collaboration and most importantly – culture – is nearly unparalleled in peer institutions.

Most recently, our undergraduate program ranked #30 in the nation – the fourth year in a row that the Merage School is ranked among the top 50 programs – all this for an undergraduate major that was established less than ten years ago. Be a part of the Merage School’s rise to the top and experience a young university whose name gains more recognition and greater prestige each year. Take a look at our recent accolades below. Be here for what comes next.

 • #8 Full-Time MBA Among Public Institutions
 • 117% increase in salary reported between pre- and post-MBA jobs
 • #1 world rank for percentage of female faculty
 • #8 Full-Time MBA Among Public Institutions (Financial Times, 2021)
 • #21 Full-Time MBA in the U.S. (Financial Times, 2021)
 • #8 Executive MBA among U.S. based schools and #58 worldwide (Financial Times, 2020)
 • #25 Full-Time MBA in the U.S. and #40 worldwide (The Economist, 2021)
 • #26 Part-time MBA in the U.S. (U.S. News & World Report, 2021)
 • #8 Public University (U.S. News & World Report, 2021 Best Colleges)
 • #1 in the world for percentage of female faculty (Financial Times, 2021)
 • #17 Executive MBA in the U.S. and #27 worldwide (The Economist, 2020)
 • #30 Undergraduate Business program in the U.S. (U.S. News & World Report, 2022)
 • Top 25 Master’s in Accounting at schools with 15 or fewer full-time Accounting Faculty (PAR Extra)
 • #16 - Master’s Accounting Programs (PAR Main Issue, 2019)
 • #3 in the world for percentage of female students (Financial Times, 2021)

Platser

 • Irvine, CA 92697-3125, 92697, Irvine

Frågor