Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 3 Masterexamina i företagsadministration  (MBA) Program i Sydkorea 2024

3 MBA Program i Sydkorea 2024

Översikt

Utbildning i Sydkorea är av stor vikt, därför finns det utmärkta akademiska program för studenter som söker en MBA i Sydkorea. Under de senaste årtiondena har Sydkorea haft en snabb tillväxt och fortsätter att hålla en stark ekonomi, vilket gör det bästa valet för studenter och yrkesverksamma från hela världen. Bortsett från den framstående akademiker, studenter väljer också en MBA i Sydkorea för att uppleva kulturen, dynamiska städer, vacker natur och spännande nattliv.

Studerande en MBA i Sydkorea är redo för en framgångsrik karriär i näringslivet både i Asien och globalt. Program är utmanande med målen för att ta ett internationellt perspektiv och främja etik och socialt ansvar. Skolor arbetar för att hjälpa nästa företagsledare att tänka kritiskt och kommunicera effektivt.Program för en MBA i Sydkorea strävar efter att hjälpa eleverna att bli väl avrundad affärsmän kan hantera i en globaliserad omvärld.

För att hitta mer information om en MBA i Sydkorea, bläddra genom programmen nedan och hitta den som passar dina intressen!

Läs mer

Filter

  • MBA
Studiefält
    Arkitekturstudier Biovetenskap Designstudier Energistudier
  • Företagsekonomi
  • Generella studier Hotell och turism Humaniorastudier Hållbarhetsstudier
  • Ingenjörsstudier
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat