Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 15 Masterexamina i företagsadministration  (MBA) Program i Sydafrika 2023

15 MBA Program i Sydafrika 2023

overview

Ifrågasättas personligen och professionellt och bli en kvalificerad verksamhet professionell med en MBA i Sydafrika. Välj mellan program som har en internationell inriktning på den globala marknaden, eller en lokal inriktning, inom ramen för Sydafrika. Hursomhelst, med en MBA i Sydafrika får du lära dig de färdigheter som behövs för att utveckla och hantera affärsmöjligheter.

Som en del av en MBA-Sydafrika-programmet får du lära dig dessa viktiga aspekter av verksamheten som kommunikation i ett affärssammanhang, ledarskap, hur man lyckas i den globala affärsmiljön och strategisk ledning. Oavsett om du strävar efter att starta ett litet företag eller arbeta i en multi-nationella företag, kommer du att hitta en MBA i Sydafrika kommer att ge dig möjligheter att möta din utbildning och professionella mål.

Universiteten i Sydafrika har producerat världsklass akademiker från internationellt erkända MBA-program. Bläddra igenom alternativen nedan och hitta MBA Sydafrika program som passar dig bäst!

read_more

filters

  • MBA
  • Sydafrika
fields_of_study
    Arkitekturstudier Biovetenskap Designstudier Energistudier
  • Företagsekonomi
  • Hotell och turism Humaniorastudier Hållbarhetsstudier
  • Ingenjörsstudier
  • Journalistik och masskommunikation
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format