Keystone logo

16 MBA Program i Sydafrika för 2024

Filter

Filter

  • MBA
  • Sydafrika
Studiefält
    Arkitekturstudier (0)Biovetenskap (0)Designstudier (0)Energistudier (0)
  • Företagsekonomi (13)
  • Generella studier (0)Hotell och turism (0)Humaniorastudier (0)Hållbarhetsstudier (0)
  • Ingenjörsstudier (1)
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

MBA Program i Sydafrika

Ifrågasättas personligen och professionellt och bli en kvalificerad verksamhet professionell med en MBA i Sydafrika. Välj mellan program som har en internationell inriktning på den globala marknaden, eller en lokal inriktning, inom ramen för Sydafrika. Hursomhelst, med en MBA i Sydafrika får du lära dig de färdigheter som behövs för att utveckla och hantera affärsmöjligheter.

Som en del av en MBA-Sydafrika-programmet får du lära dig dessa viktiga aspekter av verksamheten som kommunikation i ett affärssammanhang, ledarskap, hur man lyckas i den globala affärsmiljön och strategisk ledning. Oavsett om du strävar efter att starta ett litet företag eller arbeta i en multi-nationella företag, kommer du att hitta en MBA i Sydafrika kommer att ge dig möjligheter att möta din utbildning och professionella mål.

Universiteten i Sydafrika har producerat världsklass akademiker från internationellt erkända MBA-program. Bläddra igenom alternativen nedan och hitta MBA Sydafrika program som passar dig bäst!