Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 60 Masterexamina i företagsadministration  (MBA) Program i Studier i ekonomi i Amerikas förenta stater 2023

60 MBA Program i Studier i ekonomi i Amerikas förenta stater 2023

Översikt

MBA (Master of Business Administration) rankas bland de mest prestigefyllda affärer kvalifikationer. En MBA i ekonomi i USA, däremot, är inte bara om att få en prestigefylld titel. En MBA i ekonomi i USA kommer att förse dig med några av de mest önskade egenskaper i den verkställande makten - innovation, beslutsamhet och globalt perspektiv. Dessutom kommer det att utöka dina möjligheter till sysselsättning inom både den privata och offentliga sektorn.

Medan du studerar vid några av världens främsta universitet, kommer du att få en praktisk, hands-on utbildning som fokuserar på global affärsverksamhet och aktuella ekonomiska frågor. Dina lektioner kommer att innehålla kurser i ekonometri, mikro-och makroekonomi, internationell ekonomi och ekonomisk förvaltning. Men, har du alltid möjlighet att specialisera sig på det fält som du tycker är mest tilltalande.

Om du vill få ett komplex, prestigefylld utbildning och samtidigt öka dina karriärmöjligheter, tveka inte att ansöka om en MBA i ekonomi i USA! Titta på nedanstående alternativ och kontakta din favorit skolan redan idag!

Läs mer

Filter

  • MBA
  • Amerikas förenta stater
  • Studier i ekonomi
Studiefält
  • Studier i ekonomi (60)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat