Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 2 Masterexamina i företagsadministration (MBA) Program i Samhällsansvar 2023

2 MBA Program i Samhällsansvar 2023

Översikt

CSR, eller Corporate Social Responsibility, hänvisar till den disciplin av företag och företag beter sig på ett socialt ansvarsfullt sätt, i enlighet med lagar, etik och internationella normer. Målen med CSR är att eliminera skador på samhället och miljön i processen för att göra affärer, och uppmuntra företag och företag att bidra positivt till samhället. CSR är ett växande område och en MBA i CSR kan sätta eleverna på rätt väg till en givande karriär.

Med en MBA i CSR, kommer eleverna lära sig grunderna kärnverksamheten såsom marknadsföring, management, finans, IT och affärsjuridik, och kommer att betona sina studier på socialt ansvarsfullt företagande. Studerande i MBA i CSR-program kommer att bli innovativa tänkare inom socialt ansvarstagande, genom att undersöka sociala, etiska och miljömässiga frågor som företag och företag måste hantera.Studerande en MBA i CSR lär sig att tänka kritiskt och strategiskt om CSR-frågor och hur man ska bemöta dem.

CSR är ett givande och krävande arbetsfält. Om du söker en karriär där du kan göra skillnad, sedan en MBA i CSR kan vara utbildning för dig. Bläddra igenom alternativen nedan och ta reda på!

Läs mer

Filter

 • MBA
 • Företagsekonomi
 • Samhällsansvar
Studiefält
 • Företagsekonomi (2)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Närliggande studieområden