Keystone logo

4 MBA Program i Qatar för 2024

Filter

Filter

  • MBA
Studiefält
    Arkitekturstudier (0)Biovetenskap (0)Designstudier (0)Energistudier (0)
  • Företagsekonomi (1)
  • Generella studier (0)
  • Hotell och turism (1)
  • Humaniorastudier (0)Hållbarhetsstudier (0)Ingenjörsstudier (0)
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

MBA Program i Qatar

Få din MBA i Qatar och få en hög kvalitet på utbildningen i ett land med en snabbt växande ekonomi som kan forma verksamhet i hela Gulfregionen. Qatar sätter standarden för högre utbildning i Mellanöstern. Bli en del av detta med en MBA i Qatar. En MBA i Qatar är en spännande möjlighet att utveckla verksamheten färdigheter som krävs för att gå in i en konkurrensutsatt marknad som ett företag professionell.

Som en del av en MBA i Qatar får du lära dig om hur du ansöker affärsverksamhet i teori och metoder för att öva, företagens sociala ansvar, lära sig de färdigheter som behövs för att vara en effektiv företagsledare, och utnyttja de kunskaper och färdigheter för företag beslutsfattande i den globala marknaden. En MBA i Qatar kommer att ge dig en solid verksamhet stiftelse inom områden som ekonomi, management, IT och marknadsföring, och kommer att öppna dörrarna för många affärsmöjligheter.

Om du vill veta mer om MBA i Qatar optioner, se nedan och kanske hittar du de program som är perfekt för dig. Starta din sökning direkt!