Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 12 Masterexamina i företagsadministration (MBA) Program i Projektförvaltning i Amerikas förenta stater 2024

12 MBA Program i Projektförvaltning i Amerikas förenta stater 2024

Översikt

Med dagens affärsfrågor blir mer och mer komplexa och projekt blir allt mer global, det finns ett växande behov av kompetenta projektledare. Ta en MBA-examen Projektledning i USA och bli expert. En MBA i projektledning i USA är utformad för dem som redan har erfarenhet av projektledning och vill få högsta ledningens kompetens och ett globalt perspektiv.

Under en MBA i Projektledning i USA, kommer du att få de tekniker och verktyg som behövs för att hantera projekt framgångsrikt, och allt detta på några av de bästa amerikanska universiteten. Du kommer att instrueras om bland annat riskhantering, enskilda och team frågor, organisationsstruktur, projektets kostnad och tid planering och projektledning kvalitetsstyrning.Bortsett från detta, kommer du att få praktisk erfarenhet av företagsklimatet inklusive kompetens affärsanalys, professionell kommunikation och företagens teambuilding.

Om du vill få en prestigefylld examen från några av världens främsta universitet, ta en MBA i Projektledning i USA. Titta på nedanstående alternativ för att hitta den bästa!

Läs mer

Filter

 • MBA
 • Amerikas förenta stater
 • Studier i management
 • Projektförvaltning
Studiefält
 • Studier i management (12)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat