Keystone logo

10 MBA Program i Studier i management Projektförvaltning i Amerikas förenta stater för 2024

Filter

Filter

 • MBA
 • Amerikas förenta stater
 • Studier i management
 • Projektförvaltning
Studiefält
 • Studier i management (10)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Popular study format

  MBA Program i Studier i management Projektförvaltning

  Med dagens affärsfrågor blir mer och mer komplexa och projekt blir allt mer global, det finns ett växande behov av kompetenta projektledare. Ta en MBA-examen Projektledning i USA och bli expert. En MBA i projektledning i USA är utformad för dem som redan har erfarenhet av projektledning och vill få högsta ledningens kompetens och ett globalt perspektiv.

  Under en MBA i Projektledning i USA, kommer du att få de tekniker och verktyg som behövs för att hantera projekt framgångsrikt, och allt detta på några av de bästa amerikanska universiteten. Du kommer att instrueras om bland annat riskhantering, enskilda och team frågor, organisationsstruktur, projektets kostnad och tid planering och projektledning kvalitetsstyrning.Bortsett från detta, kommer du att få praktisk erfarenhet av företagsklimatet inklusive kompetens affärsanalys, professionell kommunikation och företagens teambuilding.

  Om du vill få en prestigefylld examen från några av världens främsta universitet, ta en MBA i Projektledning i USA. Titta på nedanstående alternativ för att hitta den bästa!