Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 35 Masterexamina i företagsadministration (MBA) Program i Projektförvaltning 2024

35 MBA Program i Projektförvaltning 2024

Översikt

Projektledning är en disciplin att planera, organisera, genomförande och övervakning för att uppfylla de angivna mål och syften med ett projekt. Behovet av kvalificerade och professionella projektledare är hög, särskilt på den internationella marknaden där projekt kan spänna länder. En MBA i projektledning kan ge dig konkurrensfördelar du behöver för att lyckas.

MBA Projektledning syftar till att ge eleverna med de kunskaper, färdigheter och erfarenhet för att tillämpa affärsverksamhet i teori till verkliga situationer, organisationer studie i en föränderlig miljö och utveckla kritiskt tänkande för att kunna fatta strategiska beslut. Akademiker med en MBA Projektledning gå vidare till karriärer som företags projekt konsult, projektledare eller chef, eller projekt utövare, inom områden som t.ex. sjukvården, företags detaljhandel, bank, eller public service förvaltning.

MBA Projektledning kan sätta dig på vägen till en lyckad och givande karriär. Bläddra igenom alternativen nedan och hitta den perfekta MBA-program Projektledning för dig!

Läs mer

Filter

 • MBA
 • Studier i management
 • Projektförvaltning
Studiefält
 • Studier i management (35)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat