Keystone logo

30 MBA Program i Studier i administration Personaladministration (HR) Personaladministration 2024

Filter

Filter

  • MBA
  • Studier i administration
  • Personaladministration (HR)
  • Personaladministration
Studiefält
  • Studier i administration (30)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

MBA Program i Studier i administration Personaladministration (HR) Personaladministration

En Master of Business Administration är ett populärt studieval för studenter som hoppas utveckla ledarskapsförmåga, landa ett högre betalande jobb och / eller utveckla nätverksmöjligheter. MBA-program erbjuder vanligtvis en läroplan som berör flera aspekter av den moderna affärsförvaltningsupplevelsen.

Vad är en MBA i Human Resource Management? Många MBA-studenter väljer att fokusera på en tydligt definierad nisch inom företagsekonomins studie, och personalresurser blir allt mer en av de mer eftertraktade offshootsna. Förhållandet mellan anställda, arbetsgivare, chefer och arbetsytan är kärnan i undersökningen av mänskliga resurser. Eleverna tar kurser som organisationsbeteende och strategisk ledning och är utbildade att fungera som förespråkare för anställda samt att delta i rekryterings- och intervjuprocessen av nya anställningar.

Studenter som bedriver denna examen kan uppnå en mängd olika färdigheter som de kommer att ta med dem i arbetskraften. Färdigheter i förhandlingar, organisationsbeteende och medling är bara några som kan hämtas från denna kurs.

Kostnaden för en MBA i Human Resource Management varierar beroende på längden på studiet, skolans placering och om programmet erbjuds online eller i klassrumsinställningen. Eleverna har en mängd olika alternativ och borde kunna hitta ett program som passar deras eget ekonomiska behov.

Så länge det finns arbetsgivare och anställda kommer det att finnas en robust arbetsmarknad för personalpersonal. Kandidater från en MBA i Human Resource Management-programmet är vanligtvis lönsamma kandidater för jobb som HR-konsult, personalansvarig, internationell personalpersonal, ideell personalexpert, anställd utbildningskonsult, utbildnings- och utvecklingschef, ledande rekryterare och personalassistent IT-specialist.

Det finns både online och på plats utbildning möjligheter att tjäna en MBA i Human Resource Management. Tänk på vad du vill och bestämma vilket alternativ som passar perfekt. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.