Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 5 Masterexamina i företagsadministration (MBA) Program i Organisationsförvaltning 2024

5 MBA Program i Organisationsförvaltning 2024

Översikt

En Master of Business Administration är en examen tilldelad personer som kompletterar ett program som fokuserar på att lära dem mer om ins och outs i näringslivet. Individer brukar driva en MBA för att utöka sina karriärmöjligheter och inkomstpotential.

Vad är en MBA i organisationshantering? Målet med detta program är att utrusta akademiker med ledarskap och organisatoriska färdigheter som de behöver för att hantera en lukrativ organisation av vilken storlek som helst. Instruktörer kan sträva efter att expandera elevernas kunskaper om organisatorisk excellens via ett tvärvetenskapligt perspektiv. Kurser kan fokusera på att främja studenternas beslutsförmåga och öka deras förmåga att lösa komplexa problem.

Kandidater från detta program tenderar att ha många önskvärda färdigheter och drag, inklusive förmågan att tänka kritiskt och analytiskt och förmågan att leda med auktoritet. Dessa egenskaper kan tjäna dem bra i alla fält eller positioner. Personer kan också gå iväg förberedda för att svara på utmaningar som ställs på den globala marknaden.

Hur mycket en elev kan förvänta sig att betala för att driva en magisterexamen i företagsekonomi beror allt. Plats, programmets varaktighet och det sätt på vilket han eller hon får sin utbildning påverkar alltså slutkursen.

En examen i organisationshantering kan öppna flera dörrar för akademiker. Många branscher och organisationer kan dra nytta av någon med rätt kompetens och egenskaper. Vissa positioner akademiker kan se fram emot att driva med bland annat senior organisationskonsult, intern kommunikationsstrateg, talangkonsultkonsult, organisationsdesign och utvecklingskonsult, digital projektledare och intelligensspecialist.

Många akademiska institutioner erbjuder en MBA i organisationshantering, men där en elev i slutändan hamnar beror på hans eller hennes plats och flexibilitet. Om en elev har andra skyldigheter kan online-kurser vara det bekvämaste alternativet. För mer information, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

 • MBA
 • Studier i management
 • Organisationsförvaltning
Studiefält
 • Studier i management (5)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat