Keystone logo

1 MBA Program i Studier i management Operativ förvaltning 2024

Filter

Filter

 • MBA
 • Studier i management
 • Operativ förvaltning
Studiefält
 • Studier i management (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Popular study format

  Popular education type

  MBA Program i Studier i management Operativ förvaltning

  En MBA är också känd som en Master of Business Administration. Studenter som erhåller denna forskarutbildning studerar näringslivsrelaterade ämnen. En magisterexamen kan hjälpa akademiker att starta en ny karriär eller förskott i deras nuvarande fält.

  Vad är en MBA i Operational Management? Graden är utformad för att hjälpa studenter att ta en ledande roll i den moderna affärsmiljön. Programdeltagarna breddar sin kunskapsbas av ämnen som logistik, projektledning, supply chain management, operativsystemhantering, analyser av verksamhetsstrategier och produktionsplanering och kontroll. Läroplanen kan innehålla kurs som processinvolvering, budgethantering och strategisk planering. Inlärningsmiljön kan bestå av att slutföra praktiska projekt, spela simuleringsspel, delta i affärshändelser och besökande företag. Deltagare kan välja en koncentration inom områden som logistik och försörjningskedja.

  Studenter som tjänar en Civilekonom i Operations Management kan ofta stärka sin problemlösande och multitasking färdigheter, som är avgörande för att blomstra i en ständigt föränderlig näringsliv. Dessutom kan deras tidshanteringsförmåga också hjälpa dem att bli mer produktiva i sitt personliga liv.

  Kostnaden för en MBA i operativ förvaltning skiljer sig från en institution till nästa. Projektiva studenter ska utvärdera varje skola baserat på deras professionella och personliga mål.

  En MBA i Operational Management kan öppna dörrarna för nya karriärer och högre intjäningsförmåga. Branscher runt om i världen letar efter dessa experter för att öka effektiviteten och förbli konkurrenskraftiga. Karriärmöjligheterna kan vara industriproduktionschef, driftschef, lagerstyrningschef, verksamhetschef och ledningskonsult. På detta konkurrensområde har individer med magisterexamen i allmänhet en fördel jämfört med arbetssökande med kandidatexamen.

  Internetbaserade klasser ger eleverna möjlighet att tjäna en civilekonom på Operations Management från var som helst i världen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.