Keystone logo

17 MBA Program i Marknadsförningsledning 2024

Filter

Filter

 • MBA
 • Studier i marknadsföring
 • Marknadsföring
 • Marknadsförningsledning
Studiefält
 • Studier i marknadsföring (17)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  MBA Program i Marknadsförningsledning

  En verkställbar och effektiv marknadsplan är avgörande för alla företags framgång, oavsett bransch det är i. Men framgången för någon marknadsföringskampanj förlitar sig på den som förvaltar den. En MBA i Marketing Management utrustar dem som är intresserade av marknadsföring området med den kompetens som krävs för att hantera komplexa marknadsföringskampanjer.

  De som vill göra karriär inom marknadsföring ofta undrar, "Vad är en MBA i Marketing Management?" Denna avancerade grad förbereder eleverna för att förstå de olika faktorer som påverkar marknaderna och ger dem de kunskaper som behövs för att formulera affärsstrategier som uppfyller marknadsföring och säljbehov. Studerande i detta program kan räkna med att ta en mängd olika klasser som kan omfatta marknadsundersökningar, konsumentbeteenden, nya affärsprojekt, kundrelationer och marknadskommunikation.

  Många studenter är intresserade av en MBA i Marketing Management redan vet vad grunderna i en effektiv marknadsföringskampanj ingår. Däremot ger en avancerad examen i marknadsföring studenter med en extra kant i sitt område som kan göra det möjligt för dem att avancera i karriären snabbt och upprätthålla framgång på oavsett projekt de arbetar med.

  De som frågar, "Vad är en MBA i Marketing Management?" Är i allmänhet intresserade av hur mycket förvärva denna examen kan kosta. Blivande studenter ska vara medvetna om att kostnaderna för dessa program varierar från institutionen, plats och typ av kurser.

  Akademiker i detta program kan få en karriär i en mängd olika marknadsföringsrelaterade områden. Jobb kan vara tillgängliga inom teknik, handel, media, och händelseplanering industrin.Några av de vanligaste karriärer för dem med denna grad inkluderar marknadschefer, reklamchefer, marknadsanalytiker, och PR-specialister.

  &nbsp

  Många marknadsföring management program kan vara tillgänglig för intresserade studenter på nätet. Denna typ av program kan vara till nytta för dem som behöver ett flexibelt schema eller bor i en avlägsen plats. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.