Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Masterexamina i företagsadministration (MBA) Program i Marknadsföring i University Heights, Amerikas förenta stater 2023

1 MBA Program i Marknadsföring i University Heights, Amerikas förenta stater 2023

overview

University Heights är ett college stad i de västra förorterna i Cleveland Ohio. Staden är känd för sin katolska universitet som är hem till prestigefyllda masterprogram i fri konst och affärer.

Marknadsföringsprogram kan ge studenterna särskilda färdigheter och kunskaper såsom att lära dem att identifiera målgrupper, ta fram prissättningsstrategier, utveckla tjänster och produkter och använda reklammetoder för att nå lämpliga konsumenter.

USA är fortfarande världens mest populära destination för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder också ett brett utbud av spännande studieplatser. Statliga universitetssystem subventioneras delvis av statliga regeringar, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

En masterexamen i företagsadministration (MBA) är en examen man kan ta när man studerar företagsverksamhet och relaterade ämnen vid en handelshögskola. Man går då igenom olika former av analys och strategi inom företagsdrift, marknadsföring, ekonomi och redovisning.

read_more

filters

 • MBA
 • Amerikas förenta stater
 • Studier i marknadsföring
 • Marknadsföring
fields_of_study
 • Studier i marknadsföring (1)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format

  related_fields_of_study