Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 2 Distansutbildning Masterexamina i företagsadministration (MBA) Program i Management inom modeindustrin i Schweiz 2024

2 Distansutbildning MBA Program i Management inom modeindustrin i Schweiz 2024

Översikt

Brinner du för modebranschen och sugen på att kombinera din kreativa känsla med affärskunskaper? Fashion Management är ett unikt område som blandar de konstnärliga delarna av mode med de praktiska aspekterna av affärer och management. Denna examen syftar till att producera proffs som kan navigera i komplexiteten i modetrender, konsumentbeteende och marknadsdynamik.

Läroplanen för Fashion Management varierar beroende på programmet. Du kan dock förvänta dig att dyka in i ämnen som modehistoria, textil, produktutveckling, marknadsföring och modeföretagsledning.

Utexaminerade inom Fashion Management har en mängd karriärmöjligheter inom modebranschen till hands. Som modemärkeschef kan du övervaka utvecklingen, marknadsföringen och positioneringen av ett modemärke. Om produktskapande är din passion kan du samarbeta med designers och tillverkare som produktutvecklare för att få liv i nya modeartiklar. För dem med ett öga för trender, en karriär som modeköpare gör att du kan identifiera och köpa moderiktiga produkter för butiker eller onlineplattformar.

Med en Fashion Management-examen kommer du att vara väl rustad att navigera i modebranschens mångfaldiga och dynamiska landskap.

Schweiz (Tyska: Schweiz, franska: Suisse, italienska: Svizzera, Romansch:. Svizra Schweiz har några av de universites världsberömda som ETH i Zürich, EPFL i Lausanne, IHEID i Genève, universitetet i Lausanne eller University of St Gallen. Tänk, det 's mycket bättre att tala det lokala språket, så om du kan ' t tala antingen franska, tyska eller italienska, bättre gå en språkkurs först.

En masterexamen i företagsadministration (MBA) är en examen man kan ta när man studerar företagsverksamhet och relaterade ämnen vid en handelshögskola. Man går då igenom olika former av analys och strategi inom företagsdrift, marknadsföring, ekonomi och redovisning.

Online- eller distansundervisning avser användningen av elektroniska medier och informations- och kommunikationsteknik (IKT) inom utbildning. Med onlineinlärning kan man komma åt utbildning när som helst och från vilken plats som helst med en tillgänglig internetanslutning.

Läs mer

Filter

 • MBA
 • Schweiz
 • Studier i management
 • Management inom modeindustrin
 • Distansutbildning
Studiefält
 • Studier i management (2)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Närliggande studieområden