Keystone logo

0 Deltid MBA Program i Studier i management Management inom modeindustrin i Frankrike för 2024

Filter

Filter

  • MBA
  • Frankrike
  • Studier i management
  • Deltid
Studiefält
  • Studier i management (0)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Inga program uppfyller dina sökkriterier. Förfina dina filter.

Clear filters

Popular degree type

Popular study format

Deltid MBA Program i Studier i management Management inom modeindustrin

Brinner du för modebranschen och sugen på att kombinera din kreativa känsla med affärskunskaper? Fashion Management är ett unikt område som blandar de konstnärliga delarna av mode med de praktiska aspekterna av affärer och management. Denna examen syftar till att producera proffs som kan navigera i komplexiteten i modetrender, konsumentbeteende och marknadsdynamik.

Läroplanen för Fashion Management varierar beroende på programmet. Du kan dock förvänta dig att dyka in i ämnen som modehistoria, textil, produktutveckling, marknadsföring och modeföretagsledning.

Utexaminerade inom Fashion Management har en mängd karriärmöjligheter inom modebranschen till hands. Som modemärkeschef kan du övervaka utvecklingen, marknadsföringen och positioneringen av ett modemärke. Om produktskapande är din passion kan du samarbeta med designers och tillverkare som produktutvecklare för att få liv i nya modeartiklar. För dem med ett öga för trender, en karriär som modeköpare gör att du kan identifiera och köpa moderiktiga produkter för butiker eller onlineplattformar.

Med en Fashion Management-examen kommer du att vara väl rustad att navigera i modebranschens mångfaldiga och dynamiska landskap.

Frankrike är för närvarande bland de 20 bästa länderna i termer av ekonomin på grund av deras utmärkta resultatorienterad högre utbildning inlärning. De flesta av kurserna vid universitet erbjuds i det franska språket. Frankrike har 60 offentliga och 100 privata högskolor.

En masterexamen i företagsadministration (MBA) är en examen man kan ta när man studerar företagsverksamhet och relaterade ämnen vid en handelshögskola. Man går då igenom olika former av analys och strategi inom företagsdrift, marknadsföring, ekonomi och redovisning.

Deltidsinlärning gör att man kan få en examen eller examen även om man inte kan gå i skolan på heltid. Man kan lära sig i sin egen takt, successivt samla poäng som räknas till en slutlig examen.