Keystone logo

7 MBA Program i Studier i management Management inom modeindustrin 2024

Filter

Filter

 • MBA
 • Studier i management
 • Management inom modeindustrin
Studiefält
 • Studier i management (7)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  MBA Program i Studier i management Management inom modeindustrin

  En MBA är en Master of Business Administration. Det är nästa steg i din utbildning när du har avslutat en kandidatexamen. Det tar vanligtvis cirka två års heltidsstudie att slutföra, men många studieprogram är strukturerat som deltid för att du ska kunna arbeta medan du förföljer din examen.

  Vad är en MBA i Fashion Management? Mode världen är en del kreativitet och en del verksamhet. Ledningsfaset för den branschen kräver en djup förståelse av båda sidor. Att skaffa en MBA i Fashion Management kommer sannolikt att ge dig de verktyg som krävs för att hantera köp och försäljning i modevärlden, liksom de som behövs för att hantera organisationsdynamik, kommunikation, virtuell försäljning och service, textilier och mer.

  Fördelarna med ett sådant program kommer sannolikt att hjälpa till både i din karriär och i ditt dagliga liv. Det kan hända att du lär dig färdigheter som brandhantering, organisation och budgettering.

  En MBA i Fashion Management varierar i kostnad, med faktorer som plats och skola som påverkar den totala kostnaden. Din valbara skola kan ge dig mer information om kostnaden för sitt program, så nå ut till sitt budgetkontor.

  Karriärer i mode täcker ett brett spektrum. Du kan välja att arbeta direkt för ett modemärke som avdelningsdirektör, vilket hjälper till att hantera dess påverkan och påverkan på industrin. Alternativt kan du välja att arbeta som författare eller redaktör för en publikation som täcker branschen, som en tidning eller hemsida som ägnas åt mode. Det finns också positioner i relaterade branscher som textilier och detaljhandel, som marknadsförings- eller driftschef. Lärare och träningspersonal är också en avgörande del i modevärlden, och du kanske tycker att din examen öppnar dessa dörrar för dig.

  Skolor runt om i världen gör sina MBA i Fashion Management tillgängliga både på campus och online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.