Keystone logo

Filter

 • MBA
 • Hotell och turism
 • Hotell & Restaurang
 • Ledning inom hotell och värdskap
Studiefält
 • Hotell och turism (17)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

17 MBA Program i Ledning inom hotell och värdskap 2024

  MBA Program i Ledning inom hotell och värdskap

  Personer som söker karriärutveckling i näringslivet uppmuntras att driva en mastere i företagsekonomi (MBA). Med de analytiska och problemlösande färdigheter som uppnåtts samtidigt som man erhållit en MBA, kan kandidater sträva efter, och utmärka sig, ledande roller i en mängd affärsinställningar.

  Vad är en MBA i Hospitality Management? Det är en examen som utrustar akademiker med verktygen för att lyckas med ledarskap inom gästfrihetssektorn, som inkluderar hotell, turism, restauranger, kasinon och mycket mer. Studenterna i dessa program lär sig grunden för företag, strategi, ledning och ekonomi samtidigt som de tar kurser som är specifika för denna sektor, såsom dryckeshantering och vinstudier för chefer för gästfrihet. Kombinationen av kurser och fallstudier är avsett att förbereda programdeltagare för framgång vid examen.

  En MBA i Hospitality Management ger akademiker möjlighet att få strategiska tänkande och ekonomisk förvaltning färdigheter som behövs för att stiga upp eller bli anställda i ledning och ledande befattningar inom gästbranschen industrin. Att lära sig att hantera och leda människor både i sitt professionella och personliga liv är en annan förståelse.

  Kostnaden för att få en MBA i Hospitality Management varierar beroende på vilken institution som valts. Projektiva studenter borde noggrant undersöka potentiella program för att identifiera den bästa anpassningen innan de skickar in några ansökningar.

  Med en MBA i Hospitality Management kan akademiker förvänta sig att arbeta i roller på både strategiska och taktiska nivåer i en lokal eller internationell miljö. Några av dessa roller är chef, restaurangchef, semesterchef, servicekonsult och till och med entreprenör. Med sådan konkurrens om karriärmöjligheter inom gästbranschen har utexaminerade chansen att stå ut och påskynda karriären till ledande befattningar.

  Olika institutioner runt om i världen erbjuder MBA i Hospitality Management-program. Det är upp till dig att bestämma om du vill ha en heltid, deltid, online eller personligt program. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.