Keystone logo

7 MBA Program i Kuwait för 2024

Filter

Filter

  • MBA
Studiefält
    Arkitekturstudier (0)Biovetenskap (0)Designstudier (0)Energistudier (0)
  • Företagsekonomi (3)
  • Generella studier (0)Hotell och turism (0)Humaniorastudier (0)Hållbarhetsstudier (0)Ingenjörsstudier (0)
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

MBA Program i Kuwait

Kuwait är attraktiv för många internationella studenter för den höga kvaliteten på utbildning och utmärkta faciliteter. Studerande en MBA i Kuwait kommer att gynnas av toppklass akademiker undervisas av kända fakultet, samtidigt som det är i ett land med rik kultur och dra nytta av de lokala sevärdheter och aktiviteter hav. En MBA i Kuwait kan vara en bra start på en karriär i regionen eller globalt.

MBA i Kuwait program ge studenterna en väl avrundad utbildning som hjälper dem att få den kritiska och strategiskt tänkande färdigheter som krävs för att hantera i en ständigt föränderlig global affärsmiljö. Genom kurser som fokuserar på ämnen som marknadsföring, bokföring, administration, ekonomi, personal, och etik, MBA i Kuwait eleverna lära sig den praktiska tillämpningen av företag teori till praktik. Det finns många alternativ för en MBA i Kuwait, inklusive deltid, heltid, och online-undersökningar.

Om du vill veta mer om alternativen för en MBA i Kuwait, bläddra genom programmen nedan och du kan hitta den utbildning som hjälper dig att nå dina personliga och professionella mål!