Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 8 Masterexamina i företagsadministration  (MBA) Program i Kuwait 2023

8 MBA Program i Kuwait 2023

overview

Kuwait är attraktiv för många internationella studenter för den höga kvaliteten på utbildning och utmärkta faciliteter. Studerande en MBA i Kuwait kommer att gynnas av toppklass akademiker undervisas av kända fakultet, samtidigt som det är i ett land med rik kultur och dra nytta av de lokala sevärdheter och aktiviteter hav. En MBA i Kuwait kan vara en bra start på en karriär i regionen eller globalt.

MBA i Kuwait program ge studenterna en väl avrundad utbildning som hjälper dem att få den kritiska och strategiskt tänkande färdigheter som krävs för att hantera i en ständigt föränderlig global affärsmiljö. Genom kurser som fokuserar på ämnen som marknadsföring, bokföring, administration, ekonomi, personal, och etik, MBA i Kuwait eleverna lära sig den praktiska tillämpningen av företag teori till praktik. Det finns många alternativ för en MBA i Kuwait, inklusive deltid, heltid, och online-undersökningar.

Om du vill veta mer om alternativen för en MBA i Kuwait, bläddra genom programmen nedan och du kan hitta den utbildning som hjälper dig att nå dina personliga och professionella mål!

read_more

filters

  • MBA
fields_of_study
    Arkitekturstudier Biovetenskap Designstudier Energistudier
  • Företagsekonomi
  • Hotell och turism Humaniorastudier Hållbarhetsstudier Ingenjörsstudier Journalistik och masskommunikation
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format