Keystone logo

2 MBA Program i Kazakstan för 2024

Filter

Filter

  • MBA
Studiefält
    Arkitekturstudier (0)Biovetenskap (0)Designstudier (0)Energistudier (0)
  • Företagsekonomi (2)
  • Generella studier (0)Hotell och turism (0)Humaniorastudier (0)Hållbarhetsstudier (0)Ingenjörsstudier (0)
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

MBA Program i Kazakstan

En Master of Business Administration (MBA) examen kan ge någon professionell återuppta en konkurrensfördel. Oavsett om du kommer direkt från en grundutbildning eller har redan arbetat en tid kan du överväga att ta en MBA. En MBA kombinerar praktisk med teoretiska och vetenskapliga metoder inom företagsledning.

Med en MBA i Kazakstan kommer garanterat att bli en givande upplevelse och ett äventyr för dem som studerar utomlands. Beläget i Centralasien och västra Europa är Kazakstan kantad av ett antal fascinerande och olika nationer, tillsammans med Kaspiska havet i väster och i Almaty bergen i söder. Du kan tillämpa de kunskaper som förvärvats från en MBA i Kazakstan till en mängd olika affärsområden såsom marknadsföring, redovisning, verksamhetsstyrning, personal, ekonomi och mycket mer.

Du kan ta din MBA i Kazakstan som en heltid eller deltid studier inom en av följande universitet i Kazakstan. Läs mer och begära information om de olika MBA i Kazakstan som ska skickas till dig direkt från universitetet!