Keystone logo

3 MBA Program i Studier i juridik Allmänrättsliga studier Juridik 2024

Filter

Filter

  • MBA
  • Studier i juridik
  • Allmänrättsliga studier
  • Juridik
Studiefält
  • Studier i juridik (3)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

MBA Program i Studier i juridik Allmänrättsliga studier Juridik

En Master of Business Administration är en examen som ges till individer som studerar företagsledning och dess underkategorier. Dessa kan omfatta redovisning, finans, affärsverksamhet och marknadsföring.

Vad är en MBA i juridik? En examen i juridiska studier är utformad för att ge företagsledare och chefer en tydlig förståelse för lag och hur det handlar om affärspolitik och verksamhet. I detta program kan eleverna förvänta sig att undersöka de centrala frågorna som plågar företagsfinansiering, strategisk förvaltning, lagstiftning, organisationsbeteende, konstitutionell rätt och andra ämnen. För att slutföra sin examen kan studenten behöva skriva en omfattande avhandling som ett sätt att visa sin kunskap om lagen.

Kandidater från ett juridiskt program har ofta angelägna analytiska tänkande färdigheter samt en stark känsla av rätt och fel. Många akademiker går bort med ett etiskt ansvar som långt överträffar andra ". Var och en av dessa egenskaper kan visa sig vara värdefull i näringslivet och i livet.

Kostnaden för en MBA i lag varierar från skol till skolan och beror på ett antal faktorer. Programmets varaktighet och plats är två av de största faktorerna som påverkar slutkursen.

Vissa antar att en person som erhåller hans eller hennes laggrad måste bli advokat. Att bli advokat är ett alternativ för kandidater, en juridisk examen öppnar dörren för många andra spännande möjligheter. Kandidater från programmet kan hitta framgång som professionella rådgivare, konfliktlösningsspecialister, medlare, politiker, bankirer, professorer eller entreprenörer. En examen i juridik är tvärvetenskaplig, och många organisationer har ett växande behov av individer med sådan utbildning.

Många institutioner för högre utbildning erbjuder grader i lag, med online kurser växer i popularitet, eftersom online kurser ger bekvämlighet för dem som arbetar heltid eller som har andra ansvarsområden. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.