Keystone logo

16 MBA Program i Journalistik och masskommunikation 2024

Filter

Filter

  • MBA
  • Journalistik och masskommunikation
Studiefält
  • Journalistik och masskommunikation (16)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

MBA Program i Journalistik och masskommunikation

Ta emot ett Master of Business Administration examen kan öppna dörren till många spännande karriärmöjligheter. MBA erbjuder studenter en mängd olika inriktningar som i slutändan kan leda till en lukrativ och givande karriär. Utöver de specialiserade områden i studien, innehåller allmänna kurser bokföring, marknadsföring, personal, och många andra aspekter av företagsledning.

För dem som vill bygga på utbildningen, "Vad är en MBA i Media?" Kan vara en bra fråga att ställa. En MBA med inriktning på mediestudier ger studenterna möjlighet att bli väl insatt i de många affärsmässiga aspekterna av branschen, från ledning till produktion och allt däremellan. Flera akademiska studieområden omfattar den effekt det har på kulturen i stort, studiet av nya medel, och de etiska konsekvenserna som helhet.

Ta emot en MBA i media kan erbjuda många fördelar för studenter.De som vill se världen kommer att hitta många spännande möjligheter på ett antal orter. Sysslar dessa studier kan också erbjuda en fartfylld och utmanande karriär som personlig kreativitet betonas.

Som med andra typer av examina, kan kostnaden för undervisning för denna examen skiljer sig mycket. Platsen där graden intjänas, liksom visst område i fokus, kan avgöra den slutliga kostnaden för undervisning. Exempelvis kan mer prestigefyllda institutioner medföra en högre kostnad för undervisning än andra typer av skolor.

För dem som är intresserade av en utbildning i medier många spännande karriärer väntar. De specialiserar sig på marknadsföring och reklam kan njuta av spännande befattningar, medan andra kan bedriva executive-nivå positioner inom TV / radiobranschen. Andra karriärmöjligheter inkluderar representerar top-tier kändisar samt jobb inom den växande området för den sociala sektorn.

Vad är en MBA i media?Genom att besvara denna fråga, många studenter befinner sig på den snabba till framgång. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.