Keystone logo

1 MBA Program i Studier i juridik Internationella juridikstudier 2024

Filter

Filter

  • MBA
  • Studier i juridik
  • Internationella juridikstudier
Studiefält
  • Studier i juridik (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular study format

Popular education type

Popular locations

MBA Program i Studier i juridik Internationella juridikstudier

En Master of Business Administration (MBA) är en populär pedagogisk väg för studenter intresserade av att driva en mer avancerad karriär i näringslivet. Dessa program kräver ofta två eller tre år av intensiv studie och kan leda till en mängd olika uppfyllande och lukrativa företagskarriärer.

Vad är en MBA i internationell rätt? Detta ämnesområde fokuserar på ledarskapsrutiner och intensiva lagar bakom funktionen av alla sömlösa internationella affärsverksamheter. En examen på detta område kan innehålla kurser om organisation, ledning, kommunikation, mänskliga rättigheter, affärsrätt och regering. Många program kräver att eleverna redan har avslutat en grundutbildning i företagsekonomi, lag eller ett relaterat ämne.

Forskare i internationell rätt lär ofta att kommunicera effektivt med olika typer av människor. Denna färdighet kan visa sig fördelaktig i en mängd olika professionella eller personliga inställningar. Sådana individer kan också bli mer organiserade och detaljorienterade efter att ha tjänat denna typ av examen.

Kostnaden för att tjäna en MBA kan variera i olika länder och typer av utbildningsinstitutioner, och privata universitet har ofta högre utbildningsnivåer än offentliga högskolor. Många har betalat för skolan genom ekonomiskt stöd, arbetsprogram och stipendier.

Karriär inom internationell rätt kan expandera i många branscher, inklusive den offentliga och privata sektorn. Många elever med denna utbildningsbakgrund driver positioner i myndigheter som advokater eller policymakers. Kandidater har gått på jobbet för organisationer som amerikanska civila frihetsunionen och Amnesty International. Andra lagspositioner, som marknadsförare och handelsfacilitatorer, kan hittas i privata företag eller internationella företag.

En magisterexamen i internationell rätt kan tjäna på ett av de många universiteten som finns över hela världen. Studera utomlands kan vara till nytta för detta ämnesområde, eller du kan välja att studera hemifrån med online kurser eller deltid scheman. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.