Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Masterexamina i företagsadministration  (MBA) Program i Internationella affärer i Amerikas förenta stater 2024

1 MBA Program i Internationella affärer i Amerikas förenta stater 2024

Översikt

Volymen av internationell handel och affärer har ökat kraftigt, tillsammans med rörelsen av idéer och pengar som färdas snabbare och snabbare tack vare globaliseringen. USA spelar en viktig roll i denna snabbt växande näringslivet. Att ta en MBA i International Business i USA kommer därför att göra det möjligt för dig att lära dig det bästa från de bästa och samtidigt ge dig de kunskaper och färdigheter som krävs för att lyckas i dagens utmanande globala värld.

En MBA i International Business i USA behandlar de väsentliga verksamheten grunderna tillsammans med internationella ledande frågor. Eleverna får först gedigen bakgrund inom affärsstrategi, ekonomi, finans, organisationsanalys, management eller marknadsföring.De får då chansen att fokusera sitt intresse på sina föredragna områden såsom utländska investeringar, internationell marknadsföring och globaliseringens effekter. En MBA i International Business i USA är en prestigefylld examen som är erkänt över hela världen och eftertraktade av välkända internationella företag.

Om du vill öka din karriär och samtidigt ha en värld av möjligheter som öppnas för dig, ansöka om en MBA i International Business i USA. Titta på nedanstående alternativ och hitta den du gillar bäst!

Läs mer

Filter

  • MBA
  • Amerikas förenta stater
  • Samhällsvetenskap
  • Internationella relationer
  • Internationella affärer
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Närliggande studieområden