Keystone logo

Filter

 • MBA
 • Företagsekonomi
 • Företagsledning
 • Internationell företagsverksamhet
Studiefält
 • Företagsekonomi (23)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

23 MBA Program i Internationell företagsverksamhet 2024

  MBA Program i Internationell företagsverksamhet

  Att bedriva en Master i Business Administration (MBA) grad är ett utmärkt val för individer som vill spåra sin karriär mot en verkställande ställning. Med en MBA i hand kan utexaminerade bevisa att de har genomfört de nödvändiga kurserna för att betraktas som experter inom affärsområdet och förtjänar ledarpositioner.

  Vad är en MBA i International Business Management? Det är en examen som förbereder akademiker för att lyckas i den globala ekonomin. När fler företag expanderar globalt kommer de mest värdefulla medarbetarna att vara de som förstår hur man hanterar resurser och affärsverksamhet i hela kulturen. MBA i International Business Management kombinerar en traditionell MBA-läroplan där programdeltagarna kombinerar utbildning på näringsliv, företagsledning och finans med utbildning i kulturer och språk.

  Studenter som bedriver en MBA i International Business Management har möjlighet att skärpa sina ledarskap och strategiska tänkande färdigheter samtidigt som de lär sig hur företag bedrivs i olika kulturer. De lämnar programmet redo för att hantera de utmaningar som multinationella företag står inför regelbundet. Som ett resultat kan utexaminerade vara i hög efterfrågan och kan leda till högre löner.

  Kostnaden för att få en MBA i International Business Management varierar beroende på dina behov, ditt val av program och själva institutionen. Projektiva studenter bör överväga alla alternativ och grundligt undersöka möjliga institutioner innan de fattar ett slutgiltigt beslut.

  Kandidater med en MBA i International Business Management är ofta beredda att fungera som ledare i en mängd olika inställningar. Roller som managementkonsulter, affärsutvecklingschefer, produktchefer och chefsekonomer har alla landat sport för kandidater. Den strategiska ledningen och korskulturella ledarskapsförmågor som uppnåtts under dessa program hjälper utbildare att lyckas i vilken roll de väljer.

  MBA i International Business Management-program erbjuds på universitet och högskolor runt om i världen. Kurser är tillgängliga för heltid och deltid studenter, och det finns alternativ för dem som vill delta i klasser i person gentemot dem som föredrar en virtuell miljö. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.