Keystone logo

124 MBA Program i Internationell företagsekonomi 2024

Filter

Filter

  • MBA
  • Företagsekonomi
  • Affärsadministration
  • Internationell företagsekonomi
Studiefält
  • Företagsekonomi (124)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

MBA Program i Internationell företagsekonomi

En Master of Business Administration är en examen tjänat av studenter som har visat en behärskning av företagsstudier. Denna typ av examen är en av de mest populära och anmärkningsvärda runt om i världen. Detta avancerade akademiska program tar ofta två eller tre år att slutföra.

Vad är en MBA i International Business Administration? Studien av företag och hur företag kan fungera över hela världen är det som gör detta ämne unikt från andra MBA-program. Detta fält utforskar ofta företag och ekonomi med tonvikt på globala relationer på en mer intensiv nivå än en grundutbildning. Kurser i denna typ av program kan omfatta personalhantering, policy making, operationshantering, etik, marknadsföring och organisation.

Studenter som studerar på denna akademiska nivå kan få en mängd fördelaktiga egenskaper som kan användas i personliga och professionella miljöer, inklusive starka förhandlings- och kommunikationsförmåga. Dessa studenter utvärderar ofta data- och affärspolicyer, vilket kan hjälpa dem att finslipa imponerande analytiska färdigheter också.

Kostnaden för att tjäna en MBA beror ofta på en mängd faktorer. Program med mer krävda kurser kostar vanligtvis mer än kortare program, även om skolans universitet eller plats kan höja eller sänka den totala undervisningen. Projektiva studenter ska undersöka och jämföra kostnaderna för olika program för att fatta ett välgrundat beslut.

Karriär inom internationell företagsadministration är många och kan spänna över en rad olika branscher. Kandidater med en MBA är ofta lättare anställda i ledande ställning gentemot andra med bara en grundutbildning. Många akademiker har gått på jobbet som ekonomer, finansanalytiker, marknadsförare, personalförvaltare, handelsspecialister, börsmäklare och PR-specialister.

Om du överväger studiealternativ för att få en examen i internationell verksamhet, utforska de många möjligheterna runt om i världen. Många skolor erbjuder studier utomlands program eller har online kurser så att du kan studera hemifrån. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.