Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 28 Masterexamina i företagsadministration (MBA) Program i Innovation 2024

28 MBA Program i Innovation 2024

Översikt

Om du anser dig ha en entreprenörs sinne och alltid tänker på innovativa idéer, så kanske du hittar värde i att tjäna en MBA i innovation. Eleverna kommer att få de verktyg som de behöver för att ta med sina affärsidéer till liv och omsätta dem i handling. Även personer som redan är i näringslivet kan finna värde i att tjäna en magisterexamen i innovation.

Vad är en MBA i innovation? En MBA i innovation-programmet är utformat inte bara för att hjälpa individer att utföra en grundläggande arbetsfunktion, utan att väcka ny och revolutionerande idéer till bordet. Inte bara det, men eleverna ska också kunna utveckla ledaregenskaper och lära sig att fatta bättre affärsbeslut medan de tjänar sin examen. Ytterligare färdigheter som eleverna skulle lära sig mer om inkluderar etiskt beslutsfattande, kreativitet, lagarbete, kommunikation, och emotionell intelligens.

Beväpnad med en magisterexamen, individer är bättre förberedda för att skapa ny teknik och vänder sina affärs drömmar till verklighet. De som redan arbetar i verksamheten industrin kan ha utbildning och insikt som de behöver för att främja sin karriär till nästa nivå. Beroende på program, kan eleverna också lära sig mer om företagande.

Kostnaden för en innovations magisterprogram kan variera från land till land. Det finns också det faktum att vissa program som antingen kommer att bli dyrare eller billigare beroende på var eleven väljer att få sin examen. Eleverna kan också upptäcka att det är billigare för dem att skriva in sig i antingen en heltid eller accelererat program.

Efter att ha tagit en MBA i innovation, kommer eleverna mer än sannolikt att kunna flytta upp företagens stege. Det är inte ovanligt att höra av studenter som går vidare till att bli senior vice presidenter, företagsledare och vd: ar.Beroende på programmet, kan eleverna även kunna göra affärsförbindelser genom det program som de kan använda för sina önskade karriär.

Innovation magisterprogram finns på nätet i en mängd olika länder, och är till för studenter som kanske bor på platser där de inte har tillgång till fysiska anläggningar. Du kan också hända att ett online-program är en bättre passform för ditt schema. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.

Läs mer

Filter

 • MBA
 • Företagsekonomi
 • Innovation
Studiefält
 • Företagsekonomi (28)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat